Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crniblogkomunizma

Marketing

IZBORNI PORAZ DJAPIĆEVE EKSTREMNE DESNICE

Gotov je! Anto Đapić, vođa hrvatske ekstremne desnice, doživio je totalni izborni poraz! Zasluženi poraz!

Đapićeva ekstremna desnica poražena je u Republici Hrvatskoj, ali i u Bosni i Hercegovini, u „dijaspori“ 11. izborne jedinice, gdje su ga pretekli čak i Lijanovićevi kobasičari.

Anto Đapić je preko leđa otete Hrvatske stranke prava osovojio samo jedan mandat u Hrvatskom saboru, te neće moći osnovati ni klub zastupnika, što znači da više nema Đapićeve uvodne riječi na bilo koju saborsku temu i povodom bilo koje rasprave.

U vrijeme kad je simbol legitimne i legalne konzervativne hrvatske desnice, Dobroslav Paraga, uveo HSP prvi puta u Sabor Republike Hrvatske, 1992. godine, stranka prava je dobila daleko više mandata nego Anto Đapić 2007. godine kada ovaj lažni magistar nije bio izložen režimskom nasilju kao Dobroslav Paraga, medijskoj cenzuri, lažnim, montiranim optužnicama (vojnog) državnog odvjetništva, i kada pravaši nisu ubijani nasred križanja od udbaških metaka.

Izborni poraz se umišljenom Đapiću, koji je uoči i za vrijeme predizborne kampanje najavljivao udvostručenje mandata za „HSP“, nije se samo dogodio zahvaljujući Sanaderovom HDZ-u i izbornoj poruci „Glas za HSP je glas za SDP“ (koji je lansiran dan nakon što je Đapić ponudio koaliciju SDP-u), nego i zabijanjem noža u leđa od strane Tončija Tadića i Miroslava Rožića, dvojcu bez kormilara koji su nešto manji oportunisti od njihova bivšega šefa. Ali izbornom debaklu lažnih pravaša doprinijela je i činjenica što Mate Granić nije uspio Đapićev HSP progurati u Europsku narodnu stranku jer su tamo Đapića prepoznali kao neofašista i antisemita.

Narod je na ovim protuustavnim izborima, i u uvjetima medijske cenzure, izabrao SDP i HDZ da ga i dalje vodi, a ironija sudbine će biti ako će optuženik za ratne zločine iz zatvora potvrditi Jurčićevu vladu u Hrvatskom saboru. To će biti Božja kazna!

Tko god na trgovačkom principu sastavio buduću vladu Republike Hrvatske zadužit će hrvatske građane i državu za novih 10 milijardi eura, otvorit će fiktivna nova radna mjesta, generirat će (političku) korupciju, rušiti će i dalje dignitet Domovinskog rata i temelje na kojima je stvorena Republika Hrvatska, gušit će i dalje slobodu medija, i pravnu državu voditi na stari titoistički način.

Za početak je dobro da je sa političke scene eliminiran vođa ekstremne desnice Anto Đapić. Sada se titoistička ekstremna ljevica više nema na koga izgovarati, i to je ono najbolje što se pravaškoj hrvatskoj desnici moglo dogoditi!




Post je objavljen 26.11.2007. u 15:05 sati.