Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/queenofbeauty

Marketing

zdravo...

evo nekih novosti...napokon skupih pare da si kupim novi mob i onda dodem u vip centar i mobitel je naravno prodan...NARAVNO!!!! ja neam sreces takvim stvarima...
juce sam bila nani s frendicom i tako...bilo je bas kul...bila sam u ludom bircu planet...u mom je susjedstvu al nikad prije nisam bila u tom bircu i bas je super tam...mogla bi ja cesce do planeta...ooo da bila sam i u disku..ili ti poznatijem kao down town :-! narodnjaci....ziva muzika...nista posebno...pol grada je slavilo rockas tak da su svi castili...a u kurcu je sto vise nigdi nemos dobit cugu ak neam 18 ... al mi se snasle...u latinu si je lik dobar s sefom tak da smo dobivali a u planetu nam je prvo frend dobavljal dok mi nije dosel buraz pa mi je on kupil :P ugl...bilo je kul...kaj da vam jos velim...kasnije sam se nasla s bivsim i tak...pf...nist drugo nema novo...e da u petak me zapise seljacina iz hrvatskog jer sam bila 10 minuta na "wc-u" a jbg....u cetvrtak imam roditeljski...sam se nadam da se stara nece raspizdit jer imam 3 kulje za koje nisam ni znala...a naravno ni ona nezna...uf....sad sam se nazivcirala jer mi comp sere i niko mi nece slozit..al bitno da su znali sjebat!!!!
efo sljikica moba
Image Hosted by ImageShack.us

joj juce sam bila na praksi...i crknuta dosla doma...tak da sam danas spavala do pol 2 i tak da sam jos uvjek u pošami, a moram jos do frendice i u 8 idem na kavu s bivsim (frendom sadasnjim) .... il idem citat knjigu..neznam budem jos razmislila...nekak mi je brzo vikend proso...pol sam ga prespavala :D...ih..kak sam sretna dosla mi je napokon deka pirati s kariba..sad imam i deku i navlaku za poplon i jastuk...sad sam ja kul :):):)
zvala sam frendice na kafu al niko nemre..bl...a neznam ni zakaj sam ih zvala kad tak i onak mean vremena...ma...stisla bi ja to nekam...sad sam vec pocela brijat gluposti tak da odo sam...kissam vas :-*
evo vam slika latina...najposjecenijeg birca u kž-u ...al ne, mislim stvarno..al zna bit i prazan :D
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
btw. moje djevojke(cruel girl, immortal i sjena)...daj slobodno nabacim koju sliku...vase...moje i zajednicke...ce bit bed?


Post je objavljen 25.11.2007. u 16:12 sati.