Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/choco1313

Marketing

napokon...

haj-hoj...efo mene...
fakat me uhvatilo neš..samo mi se piše..
trenutno mi je cijeli život u veeelikom qrcu...sve je sjebano...ne znam otkud bih počela..hm..
prfo..obitelj..u svađi sam sa starcima...srali mi zbog neopravdanih i komada u školi..pa nisam uopće smjela van..ugl, prije smo ja i susjedi moji najdraži išli u školu ujutro u 7, tak da stignemo u vivu il cimare..i vraćali se doma u 4..jer bi poslije škole išil u atelier...i to su moji starci skužili tak da me sad stalno stara vozi...uf..i onda mi seru neš kako niš ne radim..ko da ni ne postojim, samo sam zaključana u sobi..ma ke užaaas...i još mi je buraz otišao..ne živi više s nama..i on je u qrcu..totalnom..a samo zbog njega sam uspijevala izdržat u kući..
drugo..škola..zbog još uvijek nepoznatih razloga, jedno sam vrijeme bježala iz škole..skupila 17 neopravdanih (trealo ih je bit više, al me nisu svaki put zapisali..haha..)..i stara mi opravdala 13, tak da su mi ostala 4..a 5. je opomena..jaaaooo..komade sam počela skupljat od početka, sad ih pomalo ispravljam..i nedavno su nastavnici skužili da pušimo u razredu..pa sad briju na neke kazne, ovo-ono..ja se ne brinem previše.. a inače, u jezičnoj je ok..samo 3 dečka, al ajt..=)
treće...ljubav...jooo..najgora tema...ugl, prohodala sam s E., bili smo skupa mjesec i nešto sitno..i onda ja napravila pauzu..kao, od 2 tjedna, da se skuliram..a zapravo ja ne mogu bit u vezi..a ne želim njega sjebat..i još uz to, za feštu (sv.mauro) sam bila neću reći gdje (haha..al nije to prevara..nijeee..)..i jave mi da je R. u gradu..i onda ja s njim na cugu..i pričamo, zajebavamo se..i niš više nije bilo..al sam zato navečer plakala (zato jer nije bilo ničeg), i skužila da mi fali..i da sam ja glupača zaljubljena u njega..šmrc..i drugi se dan našli E. i R. na kavi..i R. bio napušen, pa je neš srao E., a on popizdio, zabrijao da sam ja bila s R. na fešti..ufff...i onda mi Rea sere da je R. kreten..a nijeee...pa sam je rekao istinu..haha..i tak..sad ne znam kaj da radim..otišao je R. ča..al..ja bi njega,,,=(
četvrto..zdravlje...išla sam vadit krf i rekli mi da sam anemična..i sad 2 mjeseca moram pit taj neki fucking sirup i tablete (željezo)..i moram jesti..u pm..pa ja ne volim jesti..=)..i ne smijem pušit..i još sam morala kod ginića..haha..al samo na ultrazvuk..i zakon je ženska (doktorica), nije rekla mojoj staroj za..ono..haha..
peto..frendovi..opet se sve raspada..i to zbog toga kaj ne smijem nigdje..al najbitnije je to da sam se pomirila sa sky..i sad je sve opet super, sve za 5..baš mi je falilo to naše druženje..(nekad smo bile ko nokat i prst)..=)

i tak..al svejedno..zadnjih par dana mi je bilo zakon..u sri je bio eko-dan..pa smo ja, sky, gaich i simona bile na povijesti čokolade..s 4.j.g...hehe..zajebavale se ko niš..i navečer na feštu..prvo sam bila u vivi..s reom, ade, mirom, pakyem, kaletom, dejvidom..zrmanom, gaiom, i ne znam s kim još..i onda se ja izgubila na nekih sat vremena..pa sam se vratila..i onda sa sky, gaiom i zrmom mojim u c&d..prvo bili sami, pa onda s R. i co.; koji su btw spaljeni, i dvoje njih zna E..lol..>šuti ti, ti hvataš signal s tom antenom (pirsom)<...>čovječe, di mi je auto??<...>znači, voliš pedofile?<...>ma ona je bebaaa<...preludo je bilo..došla doma tj. kod susjeda pod utjecajem alkohola al niko nije skužio..sutradan u školi samo zajebancija..u petak smo išle na tekmu (hrvatska - slovenija--ženske repp.)..pa u kafanu..tam smo bile pune 2 sata, tračale..i jučer meni starci ošli kod nekih frendova, a sky došla kod mene..baš je bilo dobro..
i sad neam više vremena za pisat..LOL..a budem ja pisala opet..za par dana...
puseeee svima...
pozZz...luv ya all..=)

Post je objavljen 25.11.2007. u 13:19 sati.