Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

"Hoteli" - domovi za starije

Ne znam zašto se smatra da je smještaj svojih najdražih u dom koji bi im pružio sve ono što vi ne stignete i nakon cjelodnevnog radnog dana definitivno ne možete - ravno izdaji nacije?

Nakon što se propitate ovdje, ondje - ispada da ne birate smještaj po izgledu, ljubaznosti osoblja ili novcu - već po sistemu da li ima ili ne mjesta za vašu najdražu majku ili bolesnog oca. A u većini slučajeva - vama gori pod petama jer niti možete uzeti godišnji da dotičnu/ga bedinate, a ne možete niti svako malo bježati s posla jer vas hitno zovu na mob

Cijene?

Krevet u četverokrevetnoj sobi (gazdarica nije zvučala da ima ikakve veze sa medicinom, tj. nije niti blizu medicinskom osoblju), u pripizdini sela - 2.800 - 3.000 kn.

Malo bolji smještaj - dvo i trokrevetne sobe, osoblje medicinske struke - 3.500 (negdje na selu) - 4.200 kn u gradu.

Oni tzv. "državni" domovi su puni ko' čep, lista čekanja je nekih tri do četiri godine i nisu ništa jeftiniji od ovih privatnih. Osim što je tamo puno manje medicinskog osoblja po glavi "štićenika".

Navodno postoje i mjesta - nivo pet zvjezdica, gdje te paze i maze za puuno novaca. Te nismo ni gledali. Jebiga...

A kako ćemo svi mi voziti BMW cabrio kao sa one reklame za treći mirovinski stup i boraviti u super smještaju s pogledom na more - nema zime.

Yeh right!

Post je objavljen 25.11.2007. u 12:02 sati.