Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nustarskarevolucija

Marketing

Temeljni kamen za hotel s pet zvjezdica u Nuštru

TT

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva Petar Čobanković danas je u poslovno-servisnoj zoni "Dom" kod Nuštra, nedaleko od Vinkovaca, položio temeljni kamen za izgradnju hotela "Dijamant" koji će imati pet zvjezdica.

"Prije par godina u Vukovarsko-srijemskoj županiji imali smo samo dvije poslovne zone, a sada ih je osam dovršeno, a još deset je pred završetkom", rekao je Čobanković naglasivši da i investicija u izgradnju luksuznoga hotela u nuštarskoj poslovnoj zoni potvrđuje opravdanost osnivanja poslovnih zona.

U izgradnju hotela "Dijamant" tvrtka "Jezgro" iz Cerića investirat će 31 milijun kuna, a u hotelu će biti stotinjak ležajeva.

"Hotel će imati 30 jednokrevetnih soba, devet apartmana, jedan rezidencijalni apartman, zatvoreni bazen, fitness i welness sadržaje, tursku kupelj i finsku saunu, kongresnu dvoranu sa 700 mjesta koja će se po potrebi moći pregraditi u dva dijela, nacionalni restoran i dvije kavane", rekao je prigodom otvorenja Antun Banovac, direktor tvrtke "Jezgro".

Izgradnja bi, ovisno o vremenskim prilikama, trebala biti završena za 10 do 12 mjeseci i ako se realiziraju planovi investitora, bio bi to najluksuzniji hotel u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

TT
Zemljište budućega hotela "Dijamant"


Post je objavljen 25.11.2007. u 10:44 sati.