Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/riba2

Marketing

Sveta Kata izbori na vrata

blabla blabla blabla puknucu mad headbang namcor naughty

Čim ste pročitali naslov pogledom se krenuli prema textu ali vas je nešto štrecnulo u želudcu i odlučili ste da ne želite o izborima čitati , a da ne pišem što ste u tom trenutku pomislili o meni. Zar još o izborima ?!zujo
A ne dragi moji čitatelji, ne , neću pisati o izborima jer i meni je već na vrh glave tog ludila. Uostalom, većina vas zna da ja već desetljećima hodam glasati i što je broj mojih izbora postajao veći moja nada u pravi izbor postajala je sve manja.
Zašto onda takav naslov ?wink


Image Hosted by ImageShack.us



Zato jer nisam htjela ono dosadno rimovanje napisati , čuli ste vjerojatno –Kata i snijeg na vrata …. Snijega je već bilo, a i Kata svuda oko nas.
Evo malo za podsjećanje :
Najpoznatija svetica Katarina u povijesti književnosti svakako je sv. Katarina Sienska, u povijesti duhovnosti sv. Katarina Genovska, a u pučkoj pobožnosti sv. Katarina Aleksandrijska, koju danas slavimo.Njezin je život obavijen legendom i bilo bi nam draže da je to ono što je povijesno pouzdano i zajamčeno.lud
Dio legende možete pročitati ….....klikom ....

kiss sretan cerek kiss pjeva sretan party sretan njami fino party

Svima koji slave na današnji dan svoj imendan iskreno čestitam i želim da im njihova nebeska zaštitnica donese obilje božjeg blagoslova, a ljubavi i mira u srca im nastani.


wavewavewave

Post je objavljen 25.11.2007. u 01:23 sati.