Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/liverpoolfootballclub

Marketing

Hicks: "Rafa, manje priče, više rada!"

Image Hosted by ImageShack.us

Iako je odnos započet u idili, čini se da ovih dana tenzije na relaciji Hicks/Gillett - Benitez uzimaju sve veći zamah. Benitez je ovih dana već zatražio dodatna sredstva za siječanjski prijelazni rok, koja bi primarno bila utrošena na otkup ugovora Javiera Mascherana za kojeg se jako zagrijala Barcelona, te na kupnju Ezequiela Garaya, mladog argentinskog braniča i sadašnjeg igrača Racinga iz Santandera.

No, njegovi zahtjevi nisu naklono prihvaćeni kod američkog dvojca, koji smatra da je trošenja bilo previše naspram rezultata koji su postignuti u dosadašnjem dijelu sezone. Bijesni Benitez je na njihovo odbijanje odgovorio dodatnim lijevanjem ulja na već itekako razbuktalu vatru izjavama u engleskim medijima kako bi bio voljan preuzeti izborničko mjesto engleske reprezentacije, ako bi mu se takva prilika ukazala.

Amerikanci su na kraju izjavili da će u prosincu kada stignu u Liverpool sjesti za stol i popričati s Benitezom o daljnjim akcijama na tržištu. Ipak, to ni u kojem slučaju ne znači da su Ameri na kraju popustili i omekšali, jer je Hicks u vezi s ovim obraćanje medijima završio riječima da bi Benitezu bilo bolje da "u međuvremenu više radi, a manje priča!"


Post je objavljen 24.11.2007. u 20:39 sati.