Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluetime

Marketing

jooj....neznam šta da pišem........

kao što vidite u naslovu,nemam pojima šta da napišem....ukratko...ovih dana sam riješila neke stvari s nekim ljudima što mi je drago.....i više neću pisat neke dosadne događaje iz svog dosadnog života koji se nikome nedaju čitat...ne zato jer mi se neda,već povrijedim dosta ljudi dok napišem svoje misli i to....ne kažem da neću nekad nešto napisat,al....dobro...da ja više ne filozofiram....sam bi htjela tu nešto stavit što sam našla na internetu...savjeti u vezi dečkiju i opis pojedinih dečkiju...tu sam naravno stavila ono što se odnosi na '********',al mislim da će pomoć i drugim curama koje se zanimaju za slične dečke,pa pročitajte....

Prerano dečku otkriti ljubav

Možda će ti biti čudna ova činjenica, no mnogi dečki u tinejdžerskim godinama, bez obzira koliko pametni i slatki bili, nisu odmah raspoloženi za neku čvrstu vezu. Neki još možda nisu ni došli do razdoblja u životu kada mogu reći: 'E, sad su mi se počele sviđati cure!' Dotle su zaluđeni drugim prioritetima u životu, kao što su igranje PC igrica, nogometne tekme, lumpovanje s frendovima...

Zamisli da se zagriješ za jednog takvog – onog malog slatkog iz C razreda. Najgluplje što bi u tom trenu bilo je bombardirati ga navalom osjećaja. Najbolje je ići polako. Pokazati mu da ti se sviđa, ali mu dati mu vremena da razmisli o novonastaloj situaciji. Ako mu se sviđaš i spreman je za novi početak u svom životu (koji glasi: cure), neće ostati ravnodušan. Samo strpljenja!

Konkretno – ako ti dečko da zeleno svjetlo, što može značiti da ti je priznao da se super proveo s tobom na vašem prvom spoju ili da bi volio da pokušate furati, nemoj ga odmah zatrpavati 'filozofskim mislima' tipa: 'Volim te, ti si mi sve na svijetu!', pred kojima bi mogao dati petama vjetru jer još nije spreman na takva vezivanja.



AKO VAŠA SIMPA IMA OVAKVU KOSU:

Kratka kosa – obična friska: Sramežljivko

Ako se ne možeš sjetiti kakvu frizuru ima tvoja meta, onda najvjerojatnije ima najobičniju frisku – kratka kosa i friska koja ni po čemu posebno ne odudara od klasične. Vjerovala ili ne, ovu mnogobrojnu skupinu čine dečki koji su sramežljivi kad su u pitanju cure.

Unatoč tome što se dobro uklapa u svoje društvo i lako komunicira s drugima, otkucaji njegovog srca u trenutku kad odluči pozvati te van su bliži mišjim nego ljudskim otkucajima. Zato su skloni prikrivanju osjećaja i na prvi pogled se od njih ne mogu očekivati nekakva spektakularna iznanađenja ili romantika. No kad konačno skupi hrabrosti i otvori se, mogao bi te ugodno iznenaditi!


TO BI BILO TO......pussa od Dorich......sve vas vojim jako!!!!



Post je objavljen 24.11.2007. u 19:14 sati.