Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moonsafari

Marketing

.:o šutljivoj predizbornoj suboti..:.

Image Hosted by ImageShack.us


subota.. jedan toliko dosadan dan. jedan od onih kada mogu spavati do besvijesti, a ipak se budim od 7 nadalje. pa se tjeram na san. i sanjam.. prvo da zovem nekoga da me oshisha. (pa se budim) zatim da pada snijeg. (budim se) a onda da prerano dolazim na posao i odlazim do dobermana na kavu. u 11 se zaozbiljno budim.
palim kompjuter. ne odgovaram na poruke iz messengera.
pustam glazbu na liniji.
Glinenog Goluba sam srela sinoc. poljubio me poput kakvog izdajnika koji nije ni svjestan svoje prethodne izdaje. imao je sal kao i prosle godine u ovo doba. pogledao me pogledom za koji mi se ucinilo da kaze "vise nisi posljednja, predugo si i bila". zbunio se kod brojeva svoga raspolozenja, 4 od 5, ma ne - 4 od 10, pretpostavio je da cu shvatiti. ali nisam. zanimalo ga je kako sam ja, valjda prvi put otkako se znamo, a onda je zakljucio kako sam ista i to ga je zivciralo. napokon je zapamtio da volim pipse i to ga je ucinilo ponosnim. voli sebe. mozda i mene jos voli. ali ceka da se promijenim. da postanemo prijatelji.
na posao sam dosla prerano. otisla sam do dobermana. ali samo da usitnim 10 kuna. kavu sam odlucila popiti u redakciji. konobar je pokusao biti duhovit: "cekaj samo da uzmem skare". kiselo sam se nasmijesila, ali on ionako ne zna kako se inace smijesim.
redakcija je uvijek ista. opet se gleda utakmica. moja prva postaja je kuhinja i izvrsna kava iz automata. ili je samo meni tako prijala.. komentara nema puno i nisam nijedan obrisala. meni se ne da komentirati. citam price na cip-u. "prevara pocinje na kavi". izvrsno je odjednom sve otkako sam prosla slobostinu. sunce se spusta vec oko 3. dosadna subota prolazi i meni je drago sto sam na poslu.



Post je objavljen 24.11.2007. u 16:11 sati.