Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smisaozivotailjubavi

Marketing

Eto i to sam doživjela

Ey ljudi!!!!
Evo meni se je napokon popravio kompjuter…ne mogu ni sama vjerovati…da se je to dogodilo još u ovoj godini. Hehe…a bolje ikad nego nikad.
Sada ću konačno opet redovito moći pisati postiće. Evo upravo sam došla iz grada i ljuta sam više nego ikad u posljednja otprilike tri mjeseca. Bila sam na soku s prijateljima i s dečkom no dobro. Stvarno mi je bilo super ismijala sam se do suza. I kada sam trebala ići kući morala sam ići pješice (problem je u tome što živim malo dalje od grada). Ajde ni to mi nije bilo toliko teško. I sad se s frendicom sve dogovorim za spavanje, mislile smo da ja prespavam danas kod nje jer mi se stvarno od nje nije dalo ići kući i sad ja nazovem staru a ona mi počne histerizirati na mobitel. Došlo mi je da razbijem mobitel. Ali opet mislim čemu?! Kud je još mobitel novi i nije uopće mama koja histerizira vrijedna da ga razbijem…
Ma ajde idemo na veselije teme….
Npr. ljubav…promijenilo se je punooo toga. Eto kao što ste mogli i zaključiti sretna sam uz jednog dečka. Uz njega sam naučila drugo značenje veze i ljubavi. Ono prije se ne može ni mjeriti s ovime što sam sada zaključila. Uz njega se osjećam totalno opušteno, prije sam bila sva ukočena u blizini dečka, a sada sam shvatila da kada provalim neku glupost da me neće smatrati nekom glupačom. On me je jednostavno prihvatio takvu kakva jesam. Prvi dečko za kojeg sam 100% sigurna da me voli! ja još prema njemu ne osjećam onu pravu ljubav ali sve to prelazi iz dana u dan u neki viši osjećaj. Ponovno sam ona stara,sretna,vesela, ona koja se ne obazire na nevažne stvari….super je biti okružen pozitivnim ljudima i stvarima…za mene je sada zabava kao droga narkomanima. Nije baš naj naj usporedba,ali tako nekako…a kako je kod vas? dali je ostalo sve po starom ili se je nešto promjenilo? evo odgovarajte i komnetirajte. i zamolila bih moje drage frendice da se ne vrijeđaju preko komentara.
ne znam više šta da pišem trbuh me boli već od gladi. Pozz čujemo se uskoro!!!pusek


Post je objavljen 23.11.2007. u 23:51 sati.