Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mikrovlakna

Marketing

ojjj!!!!what a day!!!!

kad bi ovaj dan bio čovik,bio bi luđak nad luđacima!!!luddanas nisam imala školuthumbup, jer je sv.Vinko(ko god on bio)!!!!!
dakle,probudih se u 1,oprah kosu i na bus da s grgom idem igrat biljar!!!e,rasturila sam ženu!!!prve 3 partije sam pobidila,4. ma nije nam se dalo,pa smo bez veze!!!ludond smo išle u grad da si kupim neku rappersku majčetinu!!!ja sam mislila da je treba rekla kad smo prošli put došle da je 200 i neš krupnonut, a ona 500 i neš još krupnijezujo!!! i uletimo ti mi u dućan i pitam trebu kolko je ta majčetina i ona kaže 500 I NEŠ!!!meni se zamaglilo pred očima!!!Jesus Marija!!!I naravno da mi je grga to nabila na nos!!! jer da nije mislila bih da neš nije u redu!!!( pa i nije!!!)
ludi izađemo mi van i odlučle ić u megić pa u hrk!!prelazimo ti mi tram. prugu i ide ti murja i ja im se NAGUZIM naughtylude oni su zkočili sam što se nišu zabili u neš!!!e ja i grga smo se trgale od smjeha dok smo bježale sa mjesta(skore)nesreće(da bar, gadovi to zaslužuju)belja, stari moj!!!ludi dojdemo ti mi u megić i sad smo na redu, bla,bla račun 50,molim!!! reče blagajnica.i ja izvadim pare i negledajući joj dam(pare),i podignem pogled NJE NEMA!!!mi smo se počele trgat!!!e dobila sam napadaj smiha,jebotezubo
i ok došli smo u hrk nakon što smo pojele 10x više nego što bi 10 svinja pojelo u 1 danu i usput podrigivalelud
i dojde konobar i pita kaj ćemo,dojdem ja kavu i za grgu vodu,a ona kava i irish, i tak smo se prepucavale 5min.i tip nam je donio kavu,irish i 2 čaše vode kako to obično biva!!!nuti kad smo se vraćele dojde grga:mogu te DRMNUT ŠAKOM ak opet oni zgodni dečki budu tamo!!!
ja onak,dobra ideja,al ne fala(svaka mi dala vode iz bokalaparty)!!!!i ond smo ostale malo puno malo na trgu kod konja jelačića,jer je ona morala farbat svog ljubomornog priljepka od frendice,koji se na kraju sam pofarbo!!!kuja!!!i ond sam došla doma sjela za komp i napokon naučila stavljat slike na blog uz pomoć korjenke(koji debil,ah, mislim ja,a i ona)winkludi ond sam išla žderat špagete s mljevenim mesom,prilog krastavci!!!njamimmm, njam!!!opet sam se nažderala ko svinja!!!jebote kolko ću kila ja imat!!!aaaaa!!!!!cryzapravo uz ovo đubre od mog preslatkog malog hiperaktivnog psa ću postat ANOREKSAČNA,jebote!!
e,da super vjest!!!PAS MI JE NEKI DAN NAUČIO PIŠKURIŠKIT KO PRAVI PAS!!!JEEEE!!!!thumbupzuboI od tad svaki put kad ga vidim da tako PIŠKURIŠKI ga izljubim i izgnjavim!!!!jooooooooj!!!
kissnaughtynutah,dobro mislim da mi je vrijeme da popijem one tablete za smirenje(šala,ja ne pijem niakve tablete,iako dost ljudi misli,iz šale naravno,da bi trebala)!!!ludi ok!!! idem ja sad gledat Reži me(christiane,pliz naughty!!!), i odo ond hrkat!!!by,pijandure!!!

Post je objavljen 27.09.2007. u 22:02 sati.