Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Još bombi u đačkim torbama

I u današnjem policijskom izvješću, točnije onom njegovu dijelu koji se odnosi na područje naše općine, riječ je o bombama u rukama dječaka:


Dana 22.11.2007. godine, oko 12,30 sati, u Policijsku stanicu Gornji Vakuf/Uskoplje obratila se N. P. iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja i donijela ručnu bombu koju je posjedovao njen sin E.P. Istražitelji krim. policije Policijske uprave Bugojno, radeći po događaju koji se desio 21.11.2007. godine u “Srednjoj tehničkoj škloli” u Bugojnu su u mjestu Luke, općina Gornji Vakuf/Uskoplje, u blizini obiteljske kuće N.B. pronašli sakrivenu ručnu bombu.
U “Osnovnoj školi”-Gornji Vakuf/Uskoplje, kod učenika M.H. iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja je u ruksaku pronađena ručna bomba dok je bio na nastavi. Nad navedenim učenikom je u Policijskoj upravi Bugojno, uz nazočnost roditelja obavljena krim. obrada i došlo se do saznanja da je bombe pronašao E. P. iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja na smetljištu u blizini mjesta zvanog “Ljubavna stjena”, općina Gornji Vakuf/Uskoplje. Nakon pronalaska, imenovani je bombe podijelio ostalima. Bombe su oduzete i predate djelatnicima Civilne zaštite- Bugojno. Protiv pomenuti učenika su poduzete zakonom propisane mjere i radnje.


Post je objavljen 23.11.2007. u 21:05 sati.