Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kraljica-suza

Marketing

..NE SVANI..

-Sama..sa suzama u oku koje se polako nizu niz tuzno i usamljeno lice...Suze..malene,okrugle kapljice kao da su pune zivota..Pitam se cesto,jesu li one moje najbolje prijateljice?Vjerne mi na svakom koraku,pri svakom potezu..bio on dobar ili los..Jesu,one su moje prijateljice...moje vjerne drugarice..

Covjek se kroz zivot pocne pitati...sve cesce i cesce..kome je stvarno stalo do njega..koga zanima kako mu je,je li sretan,tuzan..sta radi,da li mu je dobro..Ali,onako istinski,od srca..
Pa se i ja pitam...ali sve to ostaje samo na pitanjima..nista ne pronalazim svojim trazenjima..

-Dosao je i taj sat...ni poruke,ni poziva..da,bilo mi je cudno..mislila sam da je to bilo to,da je sad sve gotovo..u meni se poceo buditi onaj mali tracak koji me uvijek bacao u ocaj,tugu...onaj moj mali neprijatelj..tuga me obuzela,jer ja znam sad..stalo mi je do njega jako..a znam da nebi trebalo uopce..
Ali to je valjda ta moja sudbina,ta nesreca..moj zivot..zivot boli..
I onda dodje poruka..pa i poziv...nestane taj tracak boli...osjecas se kao nikad do sad,nista ti nije ravno..ma jednostavno sretan si ..ali dok traje..no..i zavrsi se a sa time i sreca i radost...i opet isponova...

click to comment

Post je objavljen 23.11.2007. u 20:02 sati.