Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bonjovigirl15

Marketing

JON BON JOVI-THE BIOGRAPHY

Prije 2 mjeseca sam pročitala Jonovu biografiju na engleskom i fantastična je!thumbup Da ne duljim,evo meni najzanimljivijih dijelova. Ono što bolje zvuči na engleskom ostavit ću tako,pa ak si neko ne zna prevest pitajte me.
-"John Francis Bongiovi rođen je 02. ožujka 1962. godine u Perth Amboy-u,u New Jersey-ju. No,večinu života je proveo u Sayereville-u"
-"Prije osnutka Bon Jovi benda pjevao je i u mnogim drugim,a ponekad kad je nastupao u klubovima mu se i Bruce Springsteen znao pridružiti na pozornici."
-"1979. greškom se počeo utrkivati sa policijskim vozilom u kojem je prevožen zatvorenik. Policija je uperila pištolje u njega,a on ih je prestravljen pozvao na svoj nastup i ovi su mu oprostili."pjeva
-"01.srpnja 1983. potpisao je za Polygram. Nudili su mu razna umjetnička imena,pa se tako trebao nazivati Johnny London i Johnny Lightning."rofl
-"Jonova prva reakcija nakon što je odgledao spot za Runaway ----- It`s shit!!!"
-"Njegova najdraža vlastita pjesma mu je Livin` On A Prayer , a tu su još i Wanted Dead Or Alive i Blood On Blood"
-"Nakon što je na 10 mjeseci prekinuo sa Dorotheom,prohodao je s jednom poznatom glumicom i napisao album 7800 Fahrenheit,koji je ispunjen tugom za Dorotheom"
-"29. travnja 1989. se vjenčao s Dorotheom u Las Vegasu u Graceland Chapel"
-"Neke stvari u njegovoj kući dizajniranoj u stilu 17. stoljeća, su toliko vrijedne da se Jon kune da ga je strah sjesti na njih. Ta kuća je smještena u Middletownu u New Jerseyju."
-"2000. People magazin ga je proglasio najsexi rock zvijezdom na svijetu!"cerek
-"Uzori su mu: Bob Dylan, John Lennon, Simon & Garfunkel, The Rolling Stones, Elton John, Southside Johnny...
p.s.-ima još puuuno toga al ovo je najzanimljivije.sljedećeg petka očekujte neke zanimljivosti o bendu, koje su me i razveselile i rasplakale. crysretan
-na ovu pjesmu sam se rasplakala kad sam pročiatala knjigu.znam kako mu je teško bilo u životu,a kad čujete riječi pjesme....ahhhhcrysretan

" AND NOW HE IS ESTABLISHED AS ONE OF THE TOP 4 FRONT MEN IN ROCK MUSIC, ALONGSIDE BONO, THE LATE FREDDIE MERCURY AND MICK JAGGER."

Walk Like A Man


Post je objavljen 23.11.2007. u 16:05 sati.