Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/napusitese

Marketing

!PRIJEVARA!

Prvo pitanje koje si postavi osoba koja je doživjela prijevaru suprotnog spola (dekla/cure) je "zbog čega" to je jedno pitanje na koje je tesko odgovoriti!
Ponekad je to nedostatak pažnje.To je većinom puta uzročni činitelj prijevare.!Ali moguće je da osoba koja je počinila prijevaru nije u stanju prekinuti vezu sa tom osobom,jer se povezala sa njom ali ipak ne osjeća ono što je u početku osjećala,radi toga dolazi do prijevare!...Ne razmisljajući na moguće posljedice prijevare možemo doživjeti kao avanturu!
Vraćam se trenutak na osobu koja je doživjela prijevaru.njoj su osjećaji teško poremećeni i radi toga dolazi do ljutnje,mržnje ali i do patnje!Stavi se i ti na takvo mjesto i upitaj se sto bis ti učinila/o da te partner/partnerica prevari!....
To razdoblje je kritično za vezu i većinu puta završi prekidom.Ali ipak postoji opoštaj.Mislim da svi mogu pogriješiti i svi imaju pravo na drugu šansu!!
Znam teško je oprostiti ali ako silno volis i vezan si za tu osobu mislim da bis trebala/o oprostiti i pokušati ispočetka...Zato nemoj na prvoj pretpreci stati;pokusaj riješiti stvar a ne samo zatvoriti oči i molit se za bolje dane!


P.S.-ovaj post je namjenjen svim sretnim i zaljubljenim vezama,ali i onim koji još čekaju svoju ljubav da pokuca na zlatna vrata ljubavi!!!!neka njim ovaj post pomogne!!!SRETNO!!!


Post je objavljen 23.11.2007. u 15:05 sati.