Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/butterflydust

Marketing

Pričaj mi o njoj

Muškarci uvijek daju manje nego što bi stvarno mogli dati, a žene uvijek traže više nego što im zbilja treba.


ONA:
Lagala je, nije joj se uopće spavalo. Željela je samo sklopiti oči i nastaviti misli od sinoć i jutros, ovako sad sasvim blizu tog čovjeka o kojem je u zadnje vrijeme razmišljala gotovo neprestano.Poželjela ga je kriomice, tu i tamo pogledati kroz jedva razmaknute kapke, htjela mu je s lica pročitati odgovore koje bi inače mogla dokučiti samo ako ga izravno upita, a to joj je bilo odveć neugodno.


Image and video hosting by TinyPic

ON:
Nije bio zabrinut, samo uznemiren. Prvi je put imao daha i vremena za razmišljanje u što se to upustio. Napokon ga je, strpljivo čekajući cijelog popodneva i većeri, obuzela grižnja savjesti, potpomognuta strahom od prošlosti i budučnosti. Ostala mu je jedino sadašnjost. Sadašnjost. Dan za danom.Gledao ju je i u sebi proklinjao trenutni poriv koji ga je, bez sekunde razmišljanja i bez pameti i bez razloga naveo na ovaj potez.


ONA:
Na njegovu licu nije mogla otkriti ni jedan odgovor. Vidjela mu je samo desni obraz, možda su odgovori s lijeve strane, tamo odakle ga sada nitko ne vidi. Gledao ju je s mirnim, jedva primjetnim osmjehom, nalik potpuno zadovoljnu čovjeku. Kako mu to uspjeva? Koliko svakodnevno mora ulagati truda da bi njemu samome ostali ljudi bili nalik? Toliko je upadljivo drugačiji..Trebalo joj je sada nešto na što se može koncentrirati dovoljno jako da istisne sve druge misli, pa da ih krene slagati nazad, jednu po jednu, svaku na njeno pravo mjesto.


Image and video hosting by TinyPic


ON:
Svaki put kad bi pokušao, osjetio bi krivnju zbog toga što je tako sebično nastoji zadržati uz sebe, a jednako će je tako sebično odgurnuti ako više ne bude imala volje i dalje se prilagođavati tom njegovom životu i njegovim odlukama. Neće je baš odgurnuti, samo će je pustiti da odustane i da ode bez posebnog truda da je zadrži, ma koliko ju trebao i volio.


Lako je lagati kad znaš da lažeš, još je lakše govoriti istinu kad si u nju siguran. Ali teško je lagati istinu, a još teže biti uvjeren u vlastitu laž.


Image and video hosting by TinyPic


ONA:
Nije patila za njim, jednostavno od njega je samo naučila da muškarci mogu biti i bolji. A i to nažalost da ni najbolji među njima nikad neće dati sve što mogu. Zadržala je ipak za sebe svoje žensko pravo da traži više no što joj uistinu treba.

Post je objavljen 23.11.2007. u 14:45 sati.