Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anotherperspective16

Marketing

Mogla sam ja birati da sam htjela, mogla sam ali nisam, bila je bisera puna zdjela, a ja sam baš za kamen uhvatila. Mogla sam imati kog sam htjela da s tobom nikad ne pokušam, mogla sam sve al' nije mogla duša da posluša ...

Večeras smo se dopisivali... znate tko, ON i JA...Nakon mjesec dana udostoio se poslati poruku... zato mislim da će poruke reći više od mene same... redom...

JA - Mogla sam ja birati da sam htjela, mogla sam ali nisam, bila je bisera puna zdjela, a ja sam baš za kamen uhvatila...Znaš slušam ovu pjesmu i imam potrebu poslat ti poruku. Rekoh kad se ti ne želiš oprostiti od mene, ja od tebe želim. Pa makar to morala napravit ovako preko poruke... zbogom!


ON - Isuse Bože! Upravo sjedim i slušam tu stvar i razmišljam da ti pošaljem poruku i onda ti pošalješ. Čitaš mi misli.

JA - Odavno ih više nemogu pročitat tako da se više ni netrudim...Ovo bi više nazvala slučajnošću. Jel vjruješ da ti nemam više što reći, ako ti imaš izjasni se.

ON - Vjerujem ti...moje riječi su u ovom trenutku suvišne. Mnogo toga želim reć ali znam da će to tebi značiti kao zrno u pijesku ako i toliko. Sve što ja želim reć nalazi se apisano na papirima jer znam da imaš mnogo pametnijih stvari nego slušat mene.

JA - Zna neki dan sam se sjetila tvojih riječi- "bit ću tu bilo kad i bilo gdje bez obzira na sve jer volim te". Tužno je to koliko me malo poznaješ. Trebala bi te sad poslat u kurac zbog svega jer imam pravo na to, ali nisam ja takva. Znaš ne volim te više, no bez obzira pao bi mi kamen sa srca kad bi jednom to pročitala.

ON - Možda misliš da tvoja hladnokrvnost utječe na mene, ni malo jer znam da nisi takva. Kako god sve stajalo još uvijek postoji nešto zbog čega želiš te stvari pročitati. Sve to odlazi samnom.

Ja - Ti me takvom ne poznaješ jer s tobom nisam bila takva, a ovo što sam sad postala to je tvoja krivica, ti si me takvom napravio. Zato ne krivi mene, krivi sebe. Pitam se samo kako možeš biti tako bezosjećajan i neželjet mi dati odgovore koji me iz dana u dan proganjaju. No neću preklinjat, ako ih želiš ponijeti sa sobom u redu. Na tebi je odluka da li želiš da te se sjećam s osmijehom na licu ili gađenjem. I nisi ti kriv što si me volio ja sam kriva što sam u to povjerovala, jer ako je tu tko volio onda sam to bila ja.

ON - Možeš govoriti koliko hoćeš da ja tebe nisam volio. Samo reci kad je jedna osoba napravila neke stvari za curu kao što sam ja za tebe i bila s njom u trenutcima kad je to najmanje očekivala. Sama znaš šta se je dešavalo što smo proživjeli od suza pa do sreće pd boli pa do uživanja. Ako ti to nije dosta jasan dokaz da sam te volio i da te volim ma što god ti napravila i kakva bila. Ako sam bio loš prema tebi slobodno reci.

JA - Sve što si sada rekao palo je u vodu onoga dana kad si mi rekao NE i otišao s njom. Jesi bio uz mene kada sam propadala, gušila se u boli i suzama, jesi li? Ne bio si s njom i zajedno ste gledali kako propadam. Gdje je bila tad ta jedina rijeć koju sam htjela čut, gdje je bilo to I**** volim te, gdje? I sad me pitaš jesi li bio loš prema meni. Lako je u sreći i veselju biti uz nekoga no tko je s tobom kad gubiš volju za život, jesi bio uz mene, nisi. Zato imam pravo tražit odgovore. Imam pravo na sve jer znam da to zaslužujem.

ON - Nikad se nisi pitala kako sam se ja osjećo u nekim trenutcima. Znaš kojim. Živio u laži cijelo vrijeme.


JA - daj molim te ne budi smiješan, kakvim lažima?

ON - Iskreno si mi govorila cijelo vrijeme da ništa ne osijećaš prema ****, a prvom prilikom si sve naše bacila u vodu. Ja sam prošao tolike kilometre da bi došao do tebe i reko ti da je sve u redu. Htjeo sam sve to izvuć iz vode ali si ti to opet bacila kad si rekla da je gotovo. Znao sam šta si radila na moru i s tim u glavi dao ti šansu. Poslije mora si govorila da nema nikakvih osjećaja a ja znam da ima.

JA - Hvala ti što me potsjećaš na to, znaš mislila sam da mi je to oprošteno, ali očigledno me želiš dotuć pa hajde uhvati se te jedine pogreške koju sam napravila. U trenutu slabosti zabrijala s nekim. Ajde predbacuj mi. Jer Bog zna da od dana kad sam te upoznala moje srce nikad nije osjetilo ništa prema njemu nit sad osjeća. A ne namjeravam ponavljat zašto sam rekla kraj. Joj **** kad bi samo znao koliko sam te voljela. I da ja sam ta koja je živila u laži da o njoj misliš sve najodvratnije. Da bi na kraju priče sve što je pripadalo meni dao njoj. Pitam se tko je tu učinio nepravdu prema kome?


... kao što sam i očekivala nisam dobila odgovor... samo pjesmu ...

ON - Ako te sutra zaprose znaj tamo neću biti ja. Lako se tuge oproste ali samo ljubav nikada. Golube moj golube, nosi joj suze mjesto pjesme, ja odlazim ko da sam kriv jer voljeh tebe koju nesmijem...


JA - Ja imam odgovore na sve, al vidim da ti nemaš. Čuli se ili ne nek ti je sa srećom. Znaš ovu pjesmu ću pamtit po rastanku. -slušam ju, brišem suze i želim laku noć.

... ovo je definitivni ZBOGOM...Goodbye my lover, goodbye my friend :(

Post je objavljen 23.11.2007. u 14:18 sati.