Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

SLAVICA ostavila DANIJELA?

Extra! IAKO SU ISTICALI DA JE NJIHOVA LJUBAV ISKRENA I PRAVA I DA SE NE RADI O MARKETINŠKOM TRIKU, SLAVICA SE IPAK VRATILA U SVOJ STAN, A DANIJEL JE OSTAO SAM
Image Hosted by ImageShack.us

Iako je bila idilična gotovo nevjerovatna, još jedna estradna ljubav se završila.
Naime, Slavica Ćukteraš i Danijel Alibabić od prije nekoliko dana više nijesu zajedno.
Nakon nekoliko mjeseci njihove ljubavne idile svako je otišao na svoju stranu. Razlog raskida nijesmo uspjeli da saznamo ali s obzirom na da je Danijel poznat kao zavodnik a da je Slavica prava čigra, pa još ako se tome dodaju česti nastupi i razdvojenost, razlog nije teško otkriti. Danijel i Slavica su u Beogradu živjeli i radili zajedno, podsjetimo se zajedno su učestvovali i u emisiji "Plesom do snova", pa je možda jednostavno došlo do prezasićenja. Iako su mnogi govorili da je ona starija, da nijesu par, da neće izdržati, kao i da je cijela ta ljubavna priča samo marketinški trik, oboje su izgledali srećno i zaljubljeno. U medijima su, takođe, insistirali na tome da je njihova ljubav iskrena i prava. Ipak ovih dana Slavica se vratila u svoj stan, a Danijel je ostao sam.
Kada smo pokušali da provjerimo da li je istina to što smo načuli i hoće li njihova ljubav imati srećan kraj, Danijel nam je samo rekao:
"Ne želim da pričam o svom privatnom životu, ali - gdje ima dima, ima i vatre, u svakom slučaju normalno je da u vezi sevaju varnice, ali vam ne mogu tvrditi da se naša ljubav neće nastaviti".
Slavica i Danijel su se upoznali nakon njegovog izlaska iz kuće "Velikog brata", a poznanstvu su kumovali novinari - pošto je za jedan magazin mladi pjavač izjavio da mu se od estradnih ličnosti najviše dopada Ćukterašova i da bi veoma volio da je upozna, predstavnici sedme sile su to i "udesili". Međutim, umjesto da se sve završi na tome njih dvoje su nastavili prvo da se dopisiju, a zatim i da se redovno čuju telefonom.
Prva prava prilika da se dvoje mladih i uspješnih estradnjaka zbliže ukazala se na Slavičinom nastupu u Podgorici. Pošto je najavila svoj dolazak, Danijel se ponudio da je kao dobar domaćin sačeka na aerodromu i ugosti u svom rodnom gradu. Izgleda da je u tome uspio i više nego što je mislio jer je Slavica u Podgorici neplanirano ostala dva dana duže. Sve to vrijeme njih dvoje se nijesu razdvajali niti su krili da uživaju kad su zajedno. Emocije su bile toliko snažne da su se golupčići za kratko vrijeme odlučili da žive zajedno, a Danijel je baš nekako u to vrijeme većinu svojih poslovnih angažmana vezao za Beograd. O njihovoj vezi se pisalo i pričalo na sav glas a njima to ni najmanje nije smetalo.
Međutim mladi Crnogorac i atraktivna Šapčanka izgleda nijesu uspijeli da usklade svoje temperamente, pa je prvi nesporazum rezultirao raskidom. Iako se Danijel i prije Slavice uglavnom zabavljao sa svojim koleginicama sa estrade, pretpostavljamo da ipak nije imao dovoljno iskustva.


"Royal Fashion" na ATV
Modni hepening "Promonte Royal Fashion", biće održan sjutra veče u Kristalnoj dvorani Vladinog doma na Cetinju. Na manifestaciji će biti izložene kreacije modnih marki "Benetton", "Facis" i "Sweet Years". Osim pomenutih modnih brendova, na manifestaciji će četiri nove kreacije predstaviti i crnogorska dizajnerka Marina Banović-Nikolić. Inspiraciju za ove modele pronašla je u kompaniji "Promonte".
Zaštitno lice "Royal Fashion" je Jelena Šćepanović, dok će se u ulozi voditelja pojaviti vokal grupe "No Name" Danijel Alibabić.
Direktan prenos biće upriličen na Atlas televiziji u 20 časova.


Ako No Name prođe u finale Radijskog festivala na nasupu će plesati cure iz plesnog kluba S.T.A.T.I.S.T.I.

Post je objavljen 23.11.2007. u 12:25 sati.