Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marole

Marketing

God save the tea

Jebali smo mater Englezima. Koje su to seljačine! Ovo nije uvreda, u arhivu Dubrovačke Republike stoji da kada su ih Englezi posjećivali (a nije to bilo davno) nisu umjeli koristiti pirun i žlicu. Jeli su rukama, valjda je i to dio tradicije, koja na kraju nije pobijedila (u Štrokovim hotelima sam ih vidio da jedu priborom mada im ne ide).
A sad su svi osim njih seljačine i krivci. Kriv im je McLaren, čak i Alonso jer je vozio za McLaren. Kriv im je Carson, čak i Tex Willer, jer su pajdaši. Kriv im je i Benedikt šesnaesti jer je zamolio Boga oca Svemogućega da ozljedi Rooneya i Owena, ipak su protestanti. Kriv im je i Island, jer tamo godinama nastaje ciklona što ih jebe. Krivi su i Škoti i Irci, mrcu manje Velšani. Kriv je i sudac, pederčina, nije dosudio još dva očigledna penala i nije poslao Ivicu Olića na doping kontrolu, a mogao je dati i crveni karton Petriću jer se veselio kada je postigao gol. Na kraju su zaključili da oni i nisu u Europi, nego imaju zaseban kontinent, pa koji kurac uopće igraju kvalifikacije za Euro kad tu ne pripadaju. Trebali bi igrati prvenstvo Otoka i dobijati ove seljačine što se množe okolo Kraljice.
Ma dobro meni je sve ovo simpatično, jedino zašto mi je drago da smo pobijedili te seljačine je tea time. Taj tea time me toliko nervira da se to ne može predočiti ni zabranom uvoza čaja u Englesku s istoka. To neprekidno pijanje čajeva u tea time-u. To glumljenje hipohondrije. Koji kurac piješ čaj ako nisi bolestan? Piti čaj ili odbiti pivu je jedno te isto - viroza. Pa jesu li onda svi oni bolesni ili se prave - Englezi. Kad si u Engleskoj ponašaj se kao bolesnik - pij čaj.
Naši navijači su jučer svi odreda bili bolesni i pili su čaj. Dokaz - nije bilo bengalki. A njihovi su nakon utakmice o(čaj)avali.
Volio bih da skinu ove laburiste i konzerve i izaberu zelene na Vlast. Ovi bi zabranili toliku eksplataciju čaja, jer to nije normalno ili bi otvorili komunu umjesto Wembleya koji im ionako ničemu ne služi.
Svi se sjećamo Diega Armanda Maradone. To je čovjek koji je zabio protiv Engleza gol predriblavši svih 11 engleskih igrača, klupu, kraljicu, Charlesa, Dianu, Thatchericu, vojnike na Faklandima i sve one koji su u tom trenutku pili čaj. Zato su ti njegovi driblinzi prepričavani kao da su trajali beskonačno. A nakon utakmice kada su ga pitali kako je moguće predriblati 26 763 986 ljudi i postići gol lijepo im je objasnio. "Nikad u životu nisam bio bolestan, niti sam pio čaj, nego sam marljivo trenirao na travi s bijelim linijama!"

Post je objavljen 22.11.2007. u 21:05 sati.