Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redmoond

Marketing

Vuk zabranio emitiranje spota Windows Vista did not steal ideas from Max OS X

Javlja mi math_baby da je danas, još jednom, svoju krv na oltar prolila medijska sloboda. Naime, Vuk dlakom linja, ali ne mijenja ćud. Diktator, koji se zapravo skriva iz maske zagovornika slobodnog softvera, je pokazao svoje pravo fašističko lice. math_baby je pokušala dokazati kako su neutemeljene i lažne optužbe da Vista krade ideje od Mac OS X-a. math_baby ne vjeruje u to, onda zna da može i zaslužuje bolje i ne vjeruje da je svejedno koji će OS korisnik instalirati. Ona je razmišljala kako da mobilizira zavedene korisnike, kako da im pokaže da su objede lažne i odlučila je dio svoje ušteđevine potrošiti u plemenitu svrhu, sve u nadi da će slijedeći OS zavedenih biti kvalitetniji od prethodnih. math_baby je dobila pravo na emitiranje blog spota kojeg je želila objaviti na Vukovom blogu. Kako je cijena emitiranja spota na Vukovom blogu 1.000kn po sekundi ona je na račun njegove firme prebacila 211.000kn.

Vuk je poludio kad je vidio o čemu se radi i izveo perfridnu prijevaru. Na brzinu je imenovao etičko povjerenstvo na čelu kojeg je stavio napušenog seljaka Sinišu. Bilo je jasno da koji će biti ishod tog nepoštenog vijećanja jer je Siniša ispao pijan iz gastarbajterskog autobusa jedva spasivši svoj laptop s jabukom od zaslužene sudbine ispod kotača vozila koje je kretalo uz zaglušujuću buku ciganskih pjesama.

Takvo nekoordinirano suđenje uz dim trave i ljutu travaricu povijest nije vidjela. Staljin, Hitler te progon vještica nisu tako kastrirali i masakrirali kako su to radili Veliki Diktator Vuk i njegov pobočnik. Te je noći mračna crna rupa usisala u sebe sve demokraciju i slobodu ovog svijeta i nakon glasnog podrigavanja upitala: 'to je predjelo? gdje je glavno jelo?'

Ovime pozivam sve blogere ovog svijeta da dignu svoj glas protiv tih zločinaca i da na svojim blogovima objave ovaj film kojeg su diktator i pobočnik namjeravali sakriti od očiju svijeta. Dignite glas protiv cenzure. Dignite glas protiv diktature. Širite dalje slobodu i istinu. Nemojte nasjedati na blagorječivost tih lažnih slobodara. Podržite math_baby u njezinoj pravednoj borbi protiv lopovskog klana. Da je sloboda i demokracija bila bi Vista, a ne Linux distribucija.

Pogledajte film...Windows Vista did not steal ideas from Mac OS X!



IZVORI:
math_baby - borac za slobodu
perfidna igra lopovskog klana
pobočnik koji stalno povraća


Post je objavljen 22.11.2007. u 23:59 sati.