Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

WASHINGTON WIZARDS: Agent Zero goes down for 3 months...CIBONA @ MACCABI: 19.50, HRT+


Image Hosted by ImageShack.us

NEMA PREDAJE: MARIO KASUN, HRVATSKA...


Mario Kasun je sa svojim najrecentnijim euro-izvedbama u potpunosti opravdao višekratno osporavane riječi našeg jedinog živućeg cro-člana Hall of Famea.

Brojke najbolje govore: 22MIN/14.3PTS/65%ŠUTA/4.3SKOKA


As for Kasun's participation in national teams olympic activities, koje bi prema prošlotjednim navodima mogle biti odgođene zbog umora i ozljeda, Kasu blizak zapadni izvor potvrdio je sljedeće:

"Trenutno su IN auti na gas zbog energetske krize. Ipak, ako Ameri otkriju neko novo nalazište nafte možda će Kas ponovno favorizirati dizel."




JOSH SMITH SEALS THE WIN WITH A BLOCK ON DWYANE WADE!!


Bez obzira na energetske (ne)okolnosti, teško da ćemo vidjeti Kasa u Pekingu ako naša proslavljena vanjska linija ne usuglasi "spuštanje" koje lopte više pod obruč...posebno ako se vrati i Kapetan Vujo!!

Rješenje te čudne situacije u kojoj Kas u potpunosti ne eksploatira brojne visinsko-težinske miss-matcheve vidim u Kasovom zahtjevu Izborniku da ga preimenuje u braniča šutera/nisko krilo, pa da vidimo tko je precizniji...why not??

Iako nogomet nije moj sportski prioritet i nikada neće biti, naravno da sam jučer gledao briljantnu i elektrizirajuću izvedbu naših nogometaša na Wembleyu.

Moram primjetiti da se odlično kreću bez lopte (Olić, Petrić) i to ih je, uz sveopće obrambeno zalaganje, odvelo do zaista velike pobjede...


TOP 10 PLAYS 22-11-2007
TOP 10 PLAYS 21-11-2007

Roko, smanji broj udaraca s loptom...


Muraya
Nba.blog.hr




Post je objavljen 22.11.2007. u 18:00 sati.