Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crkvaorehovica

Marketing

HODOČAŠĆE LURD - FATIMA

Image and video hosting by TinyPic
HODOČAŠĆE LURD - FATIMA
od 1. do 12 lipnja 2008.
Ove se godine navršilo 90 godina od ukazanja Majke Božje u Fatimi u Portugalu, a slijedeća je godina jubilarna 150. g. od ukazanja BDM u Lurdu. Zato već sada planiramo ŽUPNO HODOČAŠĆE u ta dva najpoznatija marijanska svetišta. ( I papa Benedikt XVI. posjetit će iduće godine glasovito francusko hodočasničko svetište Lurd. Još se ne zna točan datum ).
Ovih je dana s agencijom EXPRESS TOURS - koja je i do sada bila organizator naših velikih hodočašća – dogovoren okvirni plan i program našeg hodočašća. Putovat će se autobusom, uz usputna noćenja (dakle bez noćnih vožnji), a ako se prijavi 45 hodočasnika cijena je je 4.600,00 kn. U cijenu je uključeno i posebno osiguranje, noćenja s večerom i doručkom te puni pansioni u Lurdu 2 dana. Usput će se posjetiti i poznata mjesta Italije, Francuske, Portugala i Španjolske.
Stoga molim sve koji su zainteresirani za ovo hodočašće da se što prije, a najkasnije do 10. XII. 2007. prijave. Kada se prijavi dovoljan broj (45) hodočasnika – biti će potrebno prvom uplatom od 500,00 kn do Božića potvrditi svoje putovanje. Onda će se kroz naredne mjesece u obrocima od po 500,00 kn uplaćivati, tako da se do samog hodočašća uplati svota od 3.000,00 kn a ostatak od 1.600,00 kn će se uplaćivati nakon hodočašća, a najkasnije do početka 9. mjeseca slijedeće godine.
Organizator nam tako daje otplatu na rate.
Svakako da je potrebno računati i na osobne troškove tijekom putovanja.
Ako se iz naše župe ne javi dovoljan broj hodočasnika – ponuditi ćemo susjednim župama, kako bismo ovo hodočašće mogli i ostvariti.
Detaljnije informacije o hodočašću te plan i program putovanja za one koji se odluče, biti će u posebnim obavijestima koje ćete dobivati od agencije i župnika.


Post je objavljen 22.11.2007. u 12:45 sati.