Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djuro21

Marketing

Provjera indeksa korupcije u državi

Meni se čini da ćemo za 3 dana dobiti rezultat koliko je Hrvatska korumpirana zemlja, znamo da je mnogo, a sada ćemo vidjeti i koliko.
Već sam napisao u nekom od prethodnih posteva da smatram da je HDZ interesna zajednica, a ne stranka sa ozbiljnim programom pa mislim da ćemo vidjeti koliko je velika ta interesna zajednica, a vidimo da je prilična.

Zašto pišem da ćemo vidjeti koliko je korumpirana ova država?

Iz razloga što je na djelu najveće potkupljivanje naroda neke države vjerojatno u povijesti.

Da krenemo od početka.

Medijima su se smanjili porezi prvenstveno PDV, a da nisu smanjili cijene novina, rezultat vidimo, nigdje u medijima osim na internetu se ne čuje o aferama ove vlade, sve je pometeno ispod tapeta. EPH je usput kupio i Slobodnu Dalmaciju.

Na HTV je došla ''najobjektivnija urednica u povijesti'' Hloverka Novak Srzić. O njoj se sve zna, nema smisla ponavljati gradivo.

Imamo nebulozni zakon o kampanji koji sve zamračuje, a Sanader ne želi se sučeljavati ne samo sa Milanovićem, nego s nikim. Malo mi to izgleda podcjenjivački ali od Velikog Vođe ništa manje se ni ne očekuje.

Kampanja HDZ je skuplja od kampanje svih drugih stranaka zajedno, a opet oni to ne priznaju, nego kažu da su svi slijepi pored zdravih očiju.

Iz svega ovog navedenog imamo u medijima najveću cenzuru u zadnjih 12 godina. Zabranjuju se istiniti politički spotovi kako HDZ-u padne na pamet.

Dalje, jadne umirovljenike se pokušava kupiti sa ratama povrata duga koje sada stižu i prije vremena, vala Bogu ima se.

Onda se dalje pokušalo kupiti 200-300 tisuća novih dioničara sa preniskom cijenom dionice T-COM-a, a na štetu državnog proračuna.

Barem par milijardi kuna je potrošeno na kupovinu par tisuća glasova na Pelješcu.

Imamo pola milijuna branitelja sa svojim pravima koji prilično koštaju. Koliko je lažnih toliko se i glasova kupilo.

Upravo je donesena odluka o isplati šteta od suše, prilično kuna i tu ali sve za Slavoniju, mene zanima da li je suša bila i u Dalmaciji ili u Dalmaciji imamo drugu klimu.

I za kraj ostaje crkva koja bi trebala biti moralna vertikala društva. Ali vidimo i da se ona da kupiti za 70 milijuna kuna. Žalosno.

Iz ovih razloga mi se čini da ćemo dobiti odgovor koliko smo korumpirani.


Post je objavljen 22.11.2007. u 11:04 sati.