Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sagittariusclassic

Marketing

...Real-Life Horoscope, part 2...

Sagittariusclassic & Jarčica

Ovo je sasvim osobno, individualno i nema nikakvu edukativnu ili objektivnu vrijednost !

...Teorija kaže da takva kombinacija nije moguća. Kaže teorija da se sagittarius i jarčica mogu slagati samo u jednoj stvari koja se zove sex. Prema teoriji njihova veza može trajati samo koji sat, dan možda... Ma nemoj, čija je to šugava teorija?

Da parafraziram Bogarta, "...od svih života na ovoj zemaljskoj kugli, ONA je morala ući baš u moj..."

ONA, licem i osmjehom koji jako podsjećaju na onaj Jane Fonda, plavo obojene kose kroz koju se naslučuje orginalni crveni štih, struka kojeg gotovo mogu obujmiti prstima, prekrasnih dugi vitkih nogu naglašenih uskim crnim samtericama i sandalama umjereno visokih peta. Kad se cijeli taj paket, visok koji centimetar iznad 180 pojavio na prvom sudaru u Passageu, sagittarius je ostao bez daha, isto kao i muški dio populacije na navedenoj lokaciji. Sagittarius se naravno brzo pribrao, krenuo u susret, zagrlio ju i uputio pogled prisutnoj bezvrijednoj muškoj populaciji: " samo vi pasite papci, ovo je rođeno za tatu "
Upoznavali su nas dvaput, ONA, jarčica sa mjesecom u sagittariusu i ja sa mjesecom u jarcu, nismo se kliknuli odmah, no drugi put nije bilo natrag. Sagittarius tada još nije ni slutio da je svijet kakav je do tada bio, prestao postojati. Antologijska sagova rečenica izrečena oko 11 sati jedne muške večeri u Saloonu, " meni je dosta, idem doma, ja bum se oženil" i danas je tema frendovske zezancije. Dalje ne želim puno pisati, samo kratko.

M-a-j-s-t-o-r-i-c-a, ima nevjerojatan osjećaj za lanac, pusti ga dovoljno dugog i labavog da sagittarius ponekad zaboravi da je vezan a istovremeno i dovoljno kratkog i napetog da ga uvijek efikasno cukne natrag. Drugi talenat joj omogućuje da sagittariusu nepoznatom vještinom izvuče 150% crvenih krvnih zrnaca njegovog krvotoka....I tako već 27 godina....

Danas nam je, godišnjica, 27 godina, idemo dalje draga...:)))))))


Post je objavljen 22.11.2007. u 10:03 sati.