Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/martinamario1

Marketing

ivanin pad

danas je bilo stvarno zastrašujuće.
ivana metić iz 8a je pala u nesvijest i još udarila glavom o štok vrata. nastavnik Tresk nam je reko kako je sve to bilo. mi smo imali engleski kad se to dogodilo, a oni su imali hrvatski u hrvatskom 2. mi smo sve čuli, ali nismo baš vidjeli, nismo znali o kom se radi ni što se dogodilo. nastavnica je bila izvan sebe, a ostali nastavnici su svi trčali po pomoć. nastavnik tresk je reko da je bila blijeda kao krpa i da su mislili da je mrtva jer se nije odazivala na pozive i strašno je izgledala. evo, ivana, znam da ovo nećeš čitati, ali želim da brzo ozdraviš i već sutra budeš u školi.
dobro, dosta o ovome, već sam se naježila. možda zato što sjedim u hladnoj sobi, a možda i od ovog što sam pisala.
jučer me nastavnik pito povijest. moram priznat da me iznenadio, ali i ja sam sama sebe jer nisam ništ učila, skoro sve sam znala i još sam dobila 2 petice. u cijelom danu sveukupno 5 petica. to se zove uspjeh.
sad sam skidala nešt o drogama za kemiju ili neki drugi predmet.
zadnji sat smo imali dodatnu iz kemije i kuć smo išli s nastavnikom. zapravo, išli smo izanjega, a ana ga je bome dobro izgrudala. elena je samo par puta bacila grudu, silvija jednom pa je promašila i ja tako isto. marina i marija su bile u trgovini pa su to propustile. ana ga je ispitala i koliko je visok, koji broj patika nosi i još puuuuuno toga.
uf, sad sam već stvarno puno napisala pa pozz i bye-byemahwavecerekkisscerekwavemah!!!!!

Post je objavljen 21.11.2007. u 20:51 sati.