Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sara15gimnazijalka

Marketing

Dobro je prošlo...

Koliko sam jučer kukala,ma super je prošlo!thumbup
Povijest nas je pitala malo po razredu,ali nije davala ocjene (tak da me i ne dira toliko što od 3 pitanja sam znala odgovorit samo na jedno uz gledanje u knjigu...).Biologiju još uvijek nije ispitao sve,tak da mene još neće (pitao me skroz na početku šk.god.).Kemiju je pitala one koji su dobili jedinice i to mislim da će oni zapamtit do kraja života.Inače ne volim tu profesoricu no (iako mi je kemija najdraži predmet...),al sada sam se definitivno uvjerila da je bezobrazna babuskara eeknut koja niš živo ne zna objasnit lud ...Fiziku smo pisali taj kolokvij i mislim da ću ovaj dan zapamtit itekako.Kada smo dobili "test",pogledala sam ga i činio mi se vrlo lagan yes .2.zadatak sam odmah riješila (u roku od minute,doslovno thumbup ...) i ispao mi je točno (JEEEEEEEEJ thumbup !!) i tada sam se vratila na 1. i nikako se nisam mogla sjetit kakvu bi tu formulu mogla primijenit.Onda nam je minutu prije kraja rekla da smo to sve radili u školi i meni se u tom trenutku "ukazala" formula,ali je redar već morao pokupit naše papire tuzan .I tako ću ja dobiti 3 iz fizike.Opet...A tako sam bila blizu toj petici iz fizike (kužite vi to?? eek - nitko kome god sam to pokušala objasnit me ne shvaća...),al nema veze.Engleski me nije dirala ništa osim kaj sam joj morala pročitat jednu rečenicu iz zadaće (koju sam,na svu sreću,riješila...).Vjeronauk je cura iz razreda održavala referat cijeli sat,tako da nije nikog pitala (JEEEEJ!!)...Njemački sam u zadnji tren ispunila tu glupu razglednicu,predala i dobila 5 thumbup (JEEEEEEJ!!)...
Negdje sam pročiatala ili mi je netko rekao,da zapravo koliko god se gimnazija čini strašna ili kad pomisliš da više ne možeš i da ćeš se ispisat,budi uporan i nakon toga će svaki dan biti sve bolji i bolji.I definitivno mislim da je to istina thumbup (ali kolo sreće se okreće,tako da neće svaki dan biti tako,ali...)!
I da,onih 29 latinskih izreka (od kojih zasada znam 2 - lol!) ne moramo naučiti za sutra nego za ponedjeljak.JEEEEEEJ!! thumbup Tak da je sve dobro.Sutra znači pišemo povijest,a vi mi držite fige zaliven (ipak je to prvih 100 stranica...).
To bi bilo to...
Da,opet sam pisala o školi,ali...Ak vam se ne sviđa ne morate čitat (iako vidim da ste došli do kraja ovog posta,pa...)!
Ciao,ciao!wavewave

Post je objavljen 21.11.2007. u 18:34 sati.