Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/secret001

Marketing

TOŠE PREDOSJEĆAO SVOJ KRAJ?!

Dora Risteska, starija sestra Toše Proeskog u intervjuu za makedonski Dnevnik ustvrdila je kako je Toše predosjećao svoju smrt.

"Kad smo prije nekoliko mjeseci dizali kat na obiteljskoj kući, on je bio u inozemstvu. Morala sam ga nazvati i reći kako je lijepo, a on mi je rekao neka se radujem jer ću se ja tu useliti. Kada sam ga pitala zašto tako govori, ništa nije odgovorio. A prije nekoliko mjeseci kada je došao na ručak kući u Kruševo, nazvao je tatu, kojega nije bilo kod kuće, i rekao mu: Dođi brzo, zato jer ćeš me još malo moći gledati. Poslije ćeš me moći gledati samo na slici", rekla je Tošina sestra.
Tošina sestra kazala je i kako su njihovi roditelji još uvijek u šoku te da im je jako teško, a niti zdravlje ih baš ne služi. "Veći dio vremena provode u svojoj sobi. Otac skoro uopće ne spava i stalno priča kako ne može vjerovati da nema njegovog djeteta. Mama neprestano plače. Svakog dana dvaput ide na Tošin grob", dodala je Dora koja kaže da tek sada kada razmišlja o tome što je Toše govorio, ima osjećaj kako je predosjećao skori kraj.
"Nakon koncerta u Skopju u listopadu, kada smo se mama, on i ja vraćali u Kruševo bio je zamišljen, što nije ličilo na njega. Pokušala sam ga oraspoložiti, a on je rekao: Pričate kako je život divan. I je, samo da potraje još malo", prenosi Tošine riječi Dora.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Post je objavljen 21.11.2007. u 16:19 sati.