Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beapartofmyworld

Marketing

... Hay, me again =), after a looooooooong time=).....

Image and video hosting by TinyPic


Hey peoplsy=)..... Ma znam dugo vam se nisam javljala.... Ali po običaju znate mene.... Nije mi se dalo....=)))))..... Pa da krenemo.... Prvo ono najgore school, ma znate i sami tone zadaće učenje i ne ostane vam puno vremena za išta drugo....=(((.... Ali što se mora nije teško=))).....
Uglavnom school sve po planu!!!!=))))))... That s gooooooood=)......
Nadalje.....Malo about me..... Moje new odluke=)))).... Ove godine sam i s promjenom school tako i okrenula new i bolju stranicu života..., jednostavno sam krenula ispočetka, neke osobe sam ostavila iza sebe i okrenula sam se osobama kojima je uistinu stalo do mene i osobama koje me ( puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunooooooooooooo voje=))))))))....hehehe=)..)
I koje ja isto tako puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunoooooooooooo vojim=)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I one znaju koje su..... I sada za promjenu više gledam na SEBE, i na vlastitu sreću!!! Ali naravno znate me, nisam zabojavila na druge, nego jednostavno sam se posvetila malo više sebi... i posložila si neke stvari..... I shvatila sam da ubiti, ako sam ja sretna da su sretni i svi oko mene....Bash me je nešto krenulo u zadnjih nekoliko tjedana.... nema šta ne mogu se požalit=)))..... I donesla sam neke odluke koje ću napravit bezobzira na sve i svakoga.... Boli me k**** za sve..... Ja sam inače jakoooooooooooo tvrdoglava osoba tako što sam si zacrtala u glavi tako će i bit......A OVO ŠTO SAM SI ZACRTALA ĆU NAPRAVIT PA MAKAR MI BILO ZADNJE NA SVIJETU!!!!! ( ALI ZNAM DA MI NEĆE BIT ZADNJE NA SVIJETU..... HEHEHEH.... =)))))))))))))))))..... )
TKO SE ZADNJI SMIJE NAJSLAĐE SE SMIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! =))))))))))))))))))......

Image and video hosting by TinyPic

Moja ENCHY, zna o čem ja pričam.....
E da za ovog iskusnog dole, anonimca.....
OVAKO: Koliko sam skužila iz tvog konteksta, ti uopće ne znaš enu tj. NOVU enu jer ena je dosta toga promijenila u svom životu u zadnjih nekoliko mjeseci u koji ti tko god da jesi nisi imala uvid..... A ja ne ulazim u to kakva je ona prijateljstva imala i kako su završila..... Ali šta nisi pomislila na to da je razlog prekidu tog prijateljstva nije enina krivica..... Ne ulazim u to.... Koliko sam skužila ovo je bio "dobronamjeran" komentar na neki način tnx. Ali ja znam enu, i to se neće desit sa našim prijateljstvom!!!!!
Jer 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 % NISU ISTE SITUACIJE!!!!!!!!
I MOLIM TE TKO GOD DA JESI, DA SE OSTAVIŠ MOG BLOGA I MOG ŽIVOTA !!!!!!! I BTW. JA ZNAM SAMA DONOSIT ODLUKE I MOLIM TE
OSTAVI SE MOG I NJENOG ŽIVOTA TJ. AKO IMAŠ NEKIH NERJEŠENIH NESUGLASICA S NJOM ONDA TO RIJEŠI S NJOM.....
I JOŠ JEDANPUT OSTAVI SE MOG BLOGA I ŽIVOTA.......

Eto toliko od mene..... I DAJE SAM HAPPPPPPPPPPPPPPPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY I TRUDIT ĆU SE DA TAKO I OSTANE......

VOLIM VASH SVE......


BIGGGGGGGGGGGGGGGG
Image and video hosting by TinyPic


A POSEBNO :) ENCHY, RAP GIRL, SARICHY, I ZEKIIIIII Image and video hosting by TinyPic DA DA HAJDUK 4-EVER......
NONY ( us5 fan),IVONI, MELLY..... I SVIMA DRUGIMA KOJI ME ČITAJU I KOMAJU.... BIGGGGGGGGGGGGGGGGGGG TNX. SVIMA.....


BIG KISSESS.......... kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss......





Post je objavljen 21.11.2007. u 14:35 sati.