Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

predponoćna akcija sedmorice

naughtyJučer sam došao do jednog zaključka - da nema "najboljih"...ima samo onih koji igraju loše, onih koji igraju dobro i onih koje stvarno danas ide :)
Evo jučer smo se u 21:00 našli: Dominik, Rusan jr., Rusan st., Zoran (Rusani ga doveli), Šomi, Domeniko i ja. Prvo smo igrali bez Domenika no i on se kasnije (ne znam što ga je spriječavalo naughty ) pojavio. Pa evo o svakom nešto::

Šomi - počeo agresivno, kao i inače ;) , i odigrao i kao obrambeni i kao napadač. Meni se čini da nije mogao nači hm.. "kompatibilnog" partnera, mada su on i Rusan mlađi (dalje Ivan :) imali odlične partije. Kasnije su veliko iznenađenje bili Rusan stariji u obrani i Šomi kao napadač, meni možda i najveće jer su prvog mene izbacili ;)). Sami su sebi nešto djelovali skeptično, ali brzo su se uskladili.

Rusan stariji - malo sam s njim igrao, ali ovo jučer je bila predstava na svojem nivou. Igrao samo u obrani, a tu sam bio impresioniran (i Don O' meniko koji sjedi kraj mene dok ovo pišem :) ) s tom igrom, naime, obrana mu je bila postavljena tako da je 'ravno' branio golman a ostali dio gola je branio dvojkom - strasno riskantna obrana, no pravovremeni trzaji sve rješavaju.Pogotovo je do izrazaja dolazio kad mu se pucalo iz obrane jer je namještavo duplu obranu na prvu stativu a onda trzao po loptice na drugu. Sve pohvale!

Ivan R. - kontrolu loptice pokazao je i jučer. Vidi se da zna što radi i kako to radi, mada se tu i tamo da smesti jer hoće svaki put posebno jako udarit lopticu. Ali, svi znamo kad te ulaze uz koji zvuk padaju hehe... a nekad, kao jučer i baš zato i van iskaču iz gola. cry Obično oni igraju da se takav gol vrijedi pa onda još super stvar-imaš lopticu viška - no, ovdje su pravila drugačija. Ps: pokazao je i zavidnu vještinu udaranja loptice iz obrane.

Zoran - Prvi dio večeri dajem njemu titulu za Najboljeg Novog Igrača thumbup, ali i za Najboljeg Strijelca yes. S Rusanom starijim na golu bili su u početku večeri najubojitiji par, no kasnije je ili pao u formi ili su ga svi prokužili nut. Mada, definitivno nam je pokazao da nema šale protiv njegove trojke - posebno 1-2 u 2kut, 3-2 u 2kut(poneklad 1 :) ) i snake u njegov bliži kut - silovito, precizno :)

Dominik - S obzirom na njegovu igru koju svi znamo, moram napomenuti da ga jučer nije išlo. A baš jučer je bio i moj partner u prvom djelu :) Kao napadač je ipak nalazio rupe svima, samo ne možda tako često kolko to inače čini. Kasnije se lagano popravio kad je igrao protiv mene rofl . Kad mu je Domeniko čuvao leđa razbahatili su se obojica i nisu se lako dali skinut sa stola :)

Don O' meniko
- Ma ajde, mora mu se priznati da je jučer došao nenadano i preuzeo titulu Momka Večeri cerek. Razbijao je ravno, razbijao je kose, posebice su ga isli krumpiri, s naglaskom na poneki s golmanom. Ovaj put (uspješne) kontre dvojkom dvojki nije bilo. išlo ga je i u defenzivnom djelu gdje je branio za klasu više.

A ja, eh ja... ma znao sam i ja nekad nešto nekom uvaliti... i sprijeda i straga :) , no za neki malo manje subjektivni opis bi trebalo nekog drugog priupitati smijeh

...
I tako se opet pokazalo da je 7 čaroban broj, i takve večeri treba češće nastojati organizirati. Još bolje možda da nas je 8 i da se igra na 2 stola... samo mala inicijativa je dovoljna ako se pogodi tajming :)

Jučerašnju večer posvećujem svim obrambenim igračima rofl party
pozdrav i do igranja!!!

Post je objavljen 21.11.2007. u 14:00 sati.