Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/veslacica1988

Marketing

''Mirjana, mene srce boli, ja moram nesto reci!'' by Ljubo Cesic Rojs

Pozdrav gradjani!

U nedjelju, 18 studenog, imala sam prilku prisustvovati u emisiji Mirjane Hrge, Izbori 2007. Doduse, bila sam u publici, ali je bilo zanimljivo promatrati, kako se priprema jedna emisija na televiziji; vidjeti sve one potankosti i detalje koji se dogadjaju, prije emisije i za vrijeme reklama.
Gosti ovotjedne emisije bili su Ivan Jakovčić (IDS), Ivo Lončar (nezavisna lista), Zlatko Klarić (ASH), Slaven Letica (nezavisna lista), Ljubo Ćesić Rojs (Jedino Hrvatska), Vladimir Bebić (Hrvatska ljevica), Milan Župančić (Abeceda demokracije), Maja Jelinčić (Demokratska stranka žena), Dražen Keleminec (Hrvatski pravaši), Lovro Rumora (Zeleni Hrvatske), Aljoša Babić (Zelena stranka) te Mladen Novosel (Hrvatska radnička stranka).
Teme o kojima se je uglavnom raspravljalo su bile Vukovar, Leskovac( i tri prsta), mogucnosti da se male stranke i nezavisni zastupnici probiju u političkoj bipolarizaciji u Hrvatskoj.
U emisiji su takodjer i sudjelovali analiticari koji su komentirali verbalne sukobe, odjecu politicara, verbalne istupe, polozaj sjedenja, gestikulaciju...
Emisija po meni ne bi bila toliko zanimljiva da nije bilo Rojsa koji je konstantno kroz cijelu emisiju uglavnom vodio glavnu rijec. Nadglasavao je sve prisutne, te nitko nije mogao doci do rijeci od njega, pa skoro ni Mirjana Hrga. To je sve bilo pomalo smijesno, sto je i cinili emisije relativno zanimljivom.
Prisustvo na snimanju emisija bi preporucila svakome, jer se stvarno moze puno toga nauciti...yes
Eto, ovog puta kratko od mene!
pusica svima!wave

Post je objavljen 20.11.2007. u 16:34 sati.