Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Frédéric Beigbeder u Zagrebu





Poznati francuski književnik Frédéric Beigbeder boraviti će tijekom ovog tjedna u Zagrebu u okviru promocije svojeg novog romana "Upomoć, molim oprost!", u izdanju nakladničke kuće OceanMore. G. Beigbeder će u četvrtak u Zagrebu održati promociju svoje knjige, u subotu će istu potpisivati, a u nedjelju, 25. studenog, gostovati će u emisiji Aleksandra Stankovića ‘Nedjeljom u 2'!

***
Gospodin Beigbeder će doputovati u Zagreb letom Air France-a iz Pariza, u četvrtak 22. studenog 2007. u 11.30 sati. Istog dana u 21 sat održati će se promocija knjige "UPOMOĆ, MOLIM OPROST!" u zagrebačkom restoranu PLATO u Centru Kaptol.
Promociju će voditi te svoja stajališta s piscem sučeliti DANIELA TRBOVIĆ.
Obzirom na činjenicu da se radnja nove knjige odvija u Rusiji i bavi svijetom mode, u okviru promocije posluživat će se votka, kavijar i šampanjac, a uz virtualne modne revije predstaviti će se i novi Dieselovi modeli.
Očekuje se da će nakon promocije, poslije ponoći, Monsieur Beigbeder nastupiti kao DJ.

U subotu, 24. studenog 2007., u 12 sati, Frédéric Beigbeder će potpisivati svoje knjige u PROFIL Megastore-u, u Bogovićevoj 7 u Zagrebu.

Tijekom boravka u Zagrebu gospodin Beigbeder će biti i GOST emisije Hrvatske televizije "Nedjeljom u 2" autora Aleksandra Stankovića, koja će se emitirati u nedjelju, 25. studenog 2007. u 14 sati na prvom programu HTV-a.

"Upomoć, molim oprost!" peta je knjiga g. Beigbedera koja je, u izdanju istog nakladnika, objavljena u Republici Hrvatskoj. Ovih dana Naklada OceanMore objavit će i peto izdanje njegovog svjetskog bestselera "129,90 kn".

Novinari koji bi željeli intervjuirati g. Beigbedera mogu se javiti na e-mail: gordana@oceanmore.hr

Izvor : MVinfo.hr



Moja kritika Beigbederova romana 'Windows on the world' na ovome linku





Post je objavljen 20.11.2007. u 16:27 sati.