Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Sport u Pitomači

Nogomet -pitoSport
Od općinskih četvrtoligaša, pitomačani su jučer u utakmici 14. kola prvenstvenog natjecanja IV. HNL sjever, podskupina B, kao domaćini pobijedili sa 1:0 nogometaše NK «Kalinovac» i to na teškom i snijegom pokrivenom terenu dok je NK «Croatia» iz Grabrovnice sa visokih 1:4 poražena na gostovanju u Gradini kod istoimenog nogometnog kluba.
Najmlađi pitomački nogometaši, pioniri, u subotu su u utakmicama 14. kola IV. HNL sjever, skupina B, bili domaćini vršnjacima NK «Daruvar» u posljednjim utakmicama jesenskog dijela prvenstva. Pod skijaškim uvjetima domaćini i gosti bili su podjednako uspješni, odigravši neodlučeno 1:1 u kategoriji pionira U-10, gosti su sa 0:4 pobijedili u kategoriji U-12, a pitomačani sa 7:0 kod najstarijih pionira U-14, koji su ovom pobjedom osigurali naslov jesenskog prvaka ovog ranga natjecanja.
Pitomački kadeti i juniori, danas su trebali ugostiti vršnjaka iz NK «Varteks 2» iz Varaždina, u utakmici posljednjeg jesenskog, 14. kola IV. HNL sjever za kadete i juniore, ali su utakmice zbog visokog snijega odgođene.
Rukomet -pitoSport
Mlađe kadetkinje ŽRK «Pitomača» (igračice rođene 1992. godine i mlađe) u nedjelju su nastupile na 3. turniru 1. HMKRL, regija sjever. Pitomača je uskočila na upražnjeno mjesto domaćina ovog turnira, a domaće su igračice na najbolji način iskoristile prednost domaćeg terena. U oba odigrana susreta uvjerljivo su nadigrale svoje protivnice, pobijedivši svoje vršnjakinje iz ŽRK «Bjelovar» sa 29:14 (Kovačić, Magdić (1), B.Lovrin (5), Filipović (2), Grgačić, Pavlić, Petković (4), Veličan, I.Lovrin (7), Siladić (5), Mioč (5) i Sabolić), a RK «Zelina» sa 28:7 (Kovačić, Magdić (1), B.Lovrin (1), Filipović (4), Grgačić (1), Pavlić, Petković (1), Veličan, I.Lovrin (7), Siladić (6), Mioč (7) i Sabolić).
Pitomača.hr

Post je objavljen 20.11.2007. u 05:34 sati.