Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskrasnova

Marketing

.. ovo je posvećeno jednom dečko koji sad ljubi nebeske visine.. R.I.P. Roni ..

Image Hosted by ImageShack.us

... život moj i život tvoj bila su dva nepovezana svijeta.. nisu živjeli u vremenima koja su nas spajala.. godine su bile medju nama...
.. i želim mu posvetiti dio svojeg kutka jer je nekad činio dio moga srca..
.. bila sam djevojčica, a ti već dečko.. u mojim očima bio si velik.. bio si nešto posebno i tvoj lik uvijek će živjeti u tim uspomenama.. rijetki trenuci koji su nas na tren spojili počivat će u mome srcu.. dugo se nismo vidjeli, sve što smo ikada progovorili može se skupiti u par rečenica, ali to ne znači da te se ne sjećam.. mnogi su ulazili poslije tebe u moj život i mnogi ostavljali dubok trag, dok je uspomena na tebe blijedila.. djevojka sam postala ja, a čovjek si postao ti.. i ti slučajni rijetki susreti budili su u meni spomen na tebe.. i kada sma te zadnji put vidjela, eh da sam tada znala.. susrela sam te medju gomilom, i da li si me primjetio.. i na tren naše oči stopile su se u pogled.. i nisam te pozdravila, ni sama ne znam zašto.. možda mi to tada nije donosilo nikakav značaj...
.. kad sam u novinama ugledala tvoju sliku nešto se slomilo u meni.. iako je sve to bilo davno. tvoj lik postojao je u mojim djetinjim sanjima.. i spoznaja da te neću više nikad slučajno vidjeti budi u meni neku tugu..
.. nikada neću zaboraviti tvoj lik dok si zauzimao macho pozu, u svojim kratkim odrezanim trapericama, i tvoja siva bicikla..
.. neke uspomene nikad ne blijede, neka vremena nikad ne umiru.. i očuvat ću uspomenu na tebe.. i molit ću se da pronadješ svoj mir i svoju sreću tamo gore u nebesima kad ju nisi moga pronaći ovdje..
.. i mnogo pitanja mi se vrte po glavi.. zašto..zašto..zašto.. da li te je boljelo i da li si sretan tamo gdje sad tvoja duša sanja.. sklopim oči i spustih suzu u spomen na tebe andjele..
..snivaj, snivaj, snivaj...

Ni Bog ne prasta sve
i prstom kazuje
ko dalje ne moze
i koga odnose nebeske kocije

Ja molim za tebe
sa neba andjele
da ne dolaze
da zaustave nebeske kocije

Ako treba ja cu poci
mjesto tebe ove noci
da te spasim
da te sacuvam

I do Boga i do neba
i jos vise ako treba
samo da te meni ostave
nebeske kocije

.. sačuvat ću te od vremena, kada nisam onda dok si bio tu, jer sad je sve to što imam.. za sve ostalo okrivljavat ću vrijeme i život.. jer za tebe iz ovih očiju nikad nije potekla suza, jer ti si bio osmjeh, treperenje dječjeg srca što poznavalo je samo sreću.. poleti u visine anjdele i snivaj o dalekoj zemlji sreće i ljubavi u ostvaraju svojih snova i znaj da će mnogi čuvati mjeto za tebe u srcu svom.. jer andjele ti nikad nećeš umrjeti..



.. neka dio ostane sačuvan ovdje..
Free Image Hosting at www.ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us



.. brzina i alkohol odveli su te u smrt.. i ne tebe jedinoga.. nego mnoge koji su bili uvjereni u sebi da im koja čašica alkohola neć naškoditi jer su oni "veliki" vozači i dodan mali gas.. ali ta mišljenja stajali su mnogih i nažalost stajat će još mnogo njih.. nažalost na to ne možemo previše djelovati dok si svatko sam ne osvijesti u glavu neke stvari.. a tada nažalost bude prekasno..

Post je objavljen 19.11.2007. u 22:23 sati.