Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/emoislivingalife

Marketing

jedanaesti post - sve je novo

evo u zadnjih mi se par dana odjednom izdogadjalo toliko toga da ni ja sama nemam pojma sta se sve desilo (ma vjerovatno to ja samo imam dojam da je ,,toliko toga,, a zapravo je samo par stvari ). prvo sta mi je trenutno najbitnije i s cim sam trenutno strasno zadovoljna je NOVA FRIZURA! lol...necu vam stavljat slike jer nisu bas nesto i ne vidi se pola toga a slikavat mi se ne da. nisam napravila nista extra ali dovoljno za promjenu. iza sam jos skratila kosu (i onaj gornji dio tako da ga napokon mogu namjestit kako treba) a onu repu sa strane sam makla pola (od uha pa nazad) jer mi je bilo previse i skratila sam joj duzinu. franze nisam htjela dirat jer su mi ih ionako previse skratili u zadnjem sisanju pa ih sada napokon pokusavam pustiti (trenutno su mi jedva do ociju...smjc...).

Image Hosted by ImageShack.us


eh, drugo bitno je da sam napokon uokvirila slike za izlozbu i nije me bas doslo jeftino ali prosla sam dobro. i tako...jos samo kojih 10-tak dana do izlozbe...

Image Hosted by ImageShack.us


a sad malo o knjigama....=)
napokon sam dobila dugoocekivani harry potter 7. (inace cekam ga od 7 mj. -lol) posto je ovo zadnji nastavak a ujedno i najtuzniji ne zelim uopce citat na brzinu da vidim sta se dalje desava nego sam mu odlucila posvetiti samo izbrane trenutke moga vremena i punu koncentraciju i uzivljenost u citanje.
inace, taman prije harry pottera sam dovrsila citati knjigu ,,Mi djeca s kolodvora Zoo,, i knjiga je pretuzna. u pocetku je malo dosadna jer na 80 strana opisuje jedno te isto (zivot djece u nekom predgradju itd) a onda kasnije postane toliko dobro da je se ne mozes ostaviti. inace knjiga je tiskana s namjerom da se mlade sprijeci u uzimanje droge a postigla je potpuno suprotni ucinak od toga...pa bi radi toga preporucila onima koji nisu 100 posto sigurni u sebe da nece doci u iskusenje da je ne citaju.
i tako sad citam 4 knjige usporedno - harry potter, judita (lektira-lol), noc nije beskrajna (isto o drogama) i franz and freak friends (samo sta cu sa ovom prekinit jer lik u knjizi stalno govori o tome kako je isus svijetlo i put i zivot i blablabla...a meni to ide uzasno na zivce).
hmm...a sta jos...e da!

Image Hosted by ImageShack.us


eehhe pa ako niste vec primjetili (onda imate dioptriju ahah) promjenila sam dizajn na blogu. =)
odlucila sam se za malo zivlju nijansu ahahahhha...ma uzas...vec danima trazim neki dizajn koji bi stavila jer mi je onaj stari bio dosadio a sve sta nadjem je ili istroseno ili netko vec ima (pa bi ispalo da oponasam) ili jednostavno nije dovoljno dobro...uh...i eto...kad sam vec gubila nadu odjednom iskrsne ovaj heheh! lol...ma ima jos par dobrih ali nisu ovako dobri....e i jos sam uplodala brdlo slikica u boxu desno pa malo provrtite i pogledajte ako vam se da...meni su zakon...i pocela sam stavljati druge blogove u linkice...zasad imam 3 a druge cu stavit kad stignem jer mi se trenutno stvarno ne da birat koga bi stavila.
u zadnjem postu sta sam pisala o maksimu mrvici po vasim komentarima ispada da je on ekscentrik...iako sam ja cula od nekih izvora da je on nasih godina bio emo...ja vjerujem da je trenutno ekscentrik ali u bliskom doticaju sa emo stilom. =)

Image Hosted by ImageShack.us


eto...i ovim putem se zahvaljujem na svim dosadasnjim commovima koje ste mi ostavili =)
super ste!


Post je objavljen 19.11.2007. u 20:10 sati.