Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iamanangel

Marketing

Nadam se da ću uspjeti!

Evo, počela sam pisat sve češće, samo se pitam za koga, dvoje troje ljudi mi ostavljaju komentare, pitam se da li tko opće čita što piše, svi bi samo gledali slike?!? No dobro, odlučila am pisati blog za sebe, pa koga zanima neka čita!
Evo ovako. Počela sam malo učiti, i potrudit ću se da ispravim negativne ocjene, i malo poboljšam neke slabije. Mislim da sam se previše zajebavala do sada, i odlučujem krenut dok nije kritično. (Mama znam da ćeš čitat post, i da ćeš se nasmijat kad ovo pročitaš, al vjeruj mi da ću pokušat i potrudit se da napravim najbolje što mogu, ne očekuj čudo, i ne očekuj to odjednom!) No opet neću puno obečavat da ne ispadne opet, rekla si ovo ono, a učinila nisi ništa, ili jednostavno da ne bi bilo rekla-kazala. Da ne duljim sad sa tim, i da kažem kako sam provela vikend.
Ovaj petak kad sam došla iz škole nisam išla nikamo, niti na kavu niti van, bila sam doma i odmorila sam se, nisu išle ni cure, osim možda Karle, Valnea je bubana još uvijek, a Ivi se nije dalo ić van. U subotu opet nisam bila vani, al sam bila barem na kavi. Bile smo ja i Karla u Drakaru, kasnije je došao Šmit kod nas. Oko kedanaest sati već smo otišle kući, jer nas je konobarica iz Drakkara doslovno istjerala, jer je morala zatvorit.No u subotu je bilo dobro... U nedjelju je bilo isto ok, učila sam i malo se odmarala, navečer opet klasika- Drakar... i tako iz dana u dan....
Ah taj Drakkar je naša druga kuća šta možemo kad smo stalno tamo!

Sad idem još malo ponovit, javim vam se uskoro... Pusa mojim curama, i mojoj največoj ljubavi!

Post je objavljen 19.11.2007. u 18:06 sati.