Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mihaelbudrovic

Marketing

REPLIKA

Pozdrav svim blogerima i blogericama. Vjerovatno ste primijetili kako već neko vrijeme nisam pisao postove jer sam ugrožen bolešću bio dugo prikovan za bolesničku postelju i nisam bio u stanju čak ni samostalno se ustati. Sada je, hvala Bogu, bolest iza mene, iako se njene posljedice nažalost još osjećaju.

Unaprijed se ispričavam jer u ovom postu neću pisati o nikakvim novim stvarima već ću se osvrnut na moj posljednji post i reakcije koje su izbile nakon njegova objavljivanja.

I evo danas sam prvi put nakon mnogo vremena odlučio upaliti računalo i malo "surfati" po ovoj našoj blogosferi. I onda- IZNENAĐENjE. Možete li samo zamislit kako sam se začudio kad sam ugledao i shvatio koliko je strasti izazvao moj posljednji post, već davno napisan. Detaljnije ću vam objasnit u čemu je stvar: U zaključku svog zadnjeg posta krivo sam pretočio jednu misao u glavi u rečenicu u tekstu tako da je njen sadržaj bio vrlo nes(p)ertno napisan (potpuno drugačije nego što je trebalo). Nakon toga me jedna blogerica komentarom upozorila na sadržaj te moje rečenice (na čemu joj se zahvaljujem) i ja sam je, bez imalo oklijevanja istog trenutka ispravio te izbrisao njen komentar jer je izgubio svaki smisao u odnosu na moj nanovo promijenjeni post.(zbog toga se kasnije ona naljutila) I onda, te iste večeri, koje se vrlo slabo sjećam jer sam zbog bolesti bio pod utjecajem jakih tableta i sredstava protiv bolova, ta ista blogerica je na svom blogu posvetila cijeli jedan post u kojem je komentirala moj post. Naravno negativno, te je objasnila svoja stajališta u vezi ovog incidenta, što je naravno njeno pravo, ali mi je zasmetalo što me je povezala sa nekim, po svemu sudeći nemoralnim moćnicima(vjerojatno ona još uvijek misli kako sam ja nekakav moćnik, i sasvim je u krivu, uvjeravam vas). Zasmetalo me, ali nema veze ja sam na njenom blogu ostavio komentar u kojem sam joj izrazio duboko žaljenje zbog moje (ljudske) greške i nesporazuma koji se dogodio te sam joj zahvalio što me je upozorila na pogrešku i dao joj do znanja kako mi je drago što je to učinila i zamolio je da i dalje me upozorava na greške koje napravim jer sigurno hoću. Svi smo grešni ljudi, a ljudski je griješiti.

I nakon što sam napisao taj komentar isključio sam računalo i do danas ga, zbog već navedene bolesti nisam koristio. Danas sam ponovo pročitao već navedeni post te blogerice i zaprepastio sam se kad sam vidio u njemu rečenicu koja je glasila: „Bahatost, nadmenost i ponižavanje su mu način ponašanja“ . Tom rečenicom ta blogerica je, nedvosmisleno htjela prikazat moju ličnost, osobnost i mene kao čovjeka: MOŽETE LI ZAMISLITI? Biste li vi opisali tim riječima čovjeka kojeg nikad niste upoznali, nikad niste sreli, nikad niste vjerojatno ni vidjeli, o razgovoru da ne govorim već njega kao osobu ocjenjujete na temelju jedne nespretno napisane rečenice koju je napisao shrvan teškom bolešću i pod utjecajem tableta protiv bolova. Strašno. Volio bih da mi netko objasni što znači riječ „nadmenost“ koju je već navedena blogerica napisala.?!?!?!?!


Post je objavljen 19.11.2007. u 17:36 sati.