Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dominica

Marketing

"I could be the girl who 'll break u down"

Pametni su oni koji znaju da se samnom ne treba kačiti. Kao svakom loncu poklopac ili moja mora biti zadnja ili bit će po mome, nije bilo jasno jednom frajeru, koji se eto odlučio, kako da to sročim, zajebav....... sa krivom curom.
Zna da me može imat, zna da se njegovi frendovi dobrano pale na mene, a zna da ja neću frendove, pa je svoj nos koji je već i tako bio visoko u oblacima odlučio upotpuniti egoističnim i arogantnim ponašanjem a.k.a. ja mogu imat bilo koju trebu, pa se ne moram mučiti oko tebe.

Ali junak naše priče nije znao da se petlja sa malim vragom, btw koji izgleda jako slatko i naivno (naivno my ass!!!!).

Naravno vražičak zna da se sa poslovnjacima ne treba petljat, jer je to naučila, ali njoj baš sam vrag ne da mira i zna da je ovog frajera i bolje nego samo imati. Zato je mali vražić isfrustriran stalnim poslovnim sastancima i večerama (čitaj: otkazivanjem dogovora) odlučio gore navedenom egoistu sročiti rečenicu koja je toliko puta upalila: "vidim da se naši rasporedi ne poklapaju, pa mislim......" - zašto dalje točkice?!
Jer nisam više ni trebala govoriti , a da se jedan od egoističnih/nikad za vezu/super zauzeti poslovnjak pretvori u, da bit ću gadura i napisat ću tu rečenicu, psića koji radi sve što ja hoću!

xxx, dominica

Post je objavljen 19.11.2007. u 17:16 sati.