Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neobitchnazona

Marketing

Želim kraj...

Mislim da je ovo prvi put u životu kada sam poželila smrt. Nikada prije... Volila sam svoj život, puno, previše... Bojala sam se smrti!

Želim umrijeti... Želim da mi tijelo obuku u bijelo, da me stave u bijeli lijes okićen bijelim ružama. Najljepšim na svijetu.

Želim na bolji svijet. Želim opet vidit svoje didove, svog ujaka, sve one koji su me morali napustili... Želim vidit Boga, zagrlit ga tako jako i poželit da me nikada više ne pusti iz svog zagrljaja.

Živim da bi postala što bolja osoba. Živim zbog svoje obitelji i nekoliko prijatelja, ali ne mogu više ovako... Što je s onim ostalim koji me osuđuju, koji m...

------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovako sam započela post. I tako je trebao ić dalje... Ali sjetila sam se moje Marine koja bi rekla da sam izludila potpuno... I meni se tak čini Minkec moj!!!

Volim svoj život!!! Volim svoju obitelj! Volim svoje blogerice! Volim ljude koje smtram prijateljima, al kojih je nažalost malo... Obožavam vas!!!

Vi me držite na životu, vi mi dajete snagu da idem dalje. Vi me podižete kada padnem, vi ste alfa i omega mog života, vi ste moja sreća i nada!!!

Želim vidjeti sunce koje će svanuti, želim čuti glupost koju će moja Minka sutra provalit, želim zagrliti cijeli svijet preksutra!!! NE SMIJEM TO PROPUSTIT...

Želim se opet zaljubit, želim se opet poljubit, želim opet biti sretna!!!

Obožavam vas sve i mislim da ću to još triput ponovit do kraja ovog posta...

Obožavam vas, obožavam vas, obožavam vas!!!

Eto, to bi bilo to... Big kiss svimakiss
------------------------------------------------------------------------------------------------

P.S. Onima koji me ne vole poručujem: "Ne boli..."

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 18.11.2007. u 23:56 sati.