,gorichanke.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gorichanke

Marketing

POVRATAK VELIKIH thumbup

Naša draga teta Željka vratila se napokon natrag doma, i jako joj je teško bilo prilagoditi se prvenstveno na klimu a onda i zbog razlike u vremenu. Za Frankfurtski aerodrom kaže da je "huge" (ogroman) i da je neopisivo puno terminala i izlaza ("gate"), ali bez obzira na to lako se za snać jer kaže doslovno je sve nacrtano. Mislim si ja - dobro da te ne vode za rukicu do tvog aviona!
lol
rofl
...never mind...
Naša se teta Željka dobro snašla govoreći engleski i objasnila nam je da kad si sam u nekoj stranoj zemlji da si jednostavno primoran razmišljat tako i ponašat se tako. A kad te jednom krene, kad uloviš ritam onda si CAR!!!
Puno je toga naravno obavila i svaka joj čast! Ne znam tko bi se usudio uputiti sam na tako daleki put i to skoro pa u nepoznato!
-???-
Od raznoraznih čari grada koje smo mi otkrile prošle godine i koje su za nas bile pojam i bile smo oduševljene, kaže ona da je to ništa.
eeknono
Kaže da je bila na svim mogućim predstavama, uživala u mnogim showovima, šopingirala po raznim trgovačkim centrima gdje se mogu naći cipele po 3,99 $
!!! 3,99$ !!!
Ma sve u svemu bilo joj je odlično, uz sve to zanemarila je onih 12 sati od Frankfurta do LV-a - sama u avionu!!!
Iako je kraj nje sjedio neki lik od 2 metra koji ju je non-stop gurao jer kako je i sam rekao -"Preveliki sam ja čovjek za ovaj prostor!" thumbuprofl

E a sad opet punom parom dalje, ubrzo nam stižu božićni koncerti kojima se svi veselimo! (barem ja ... rolleyes). Nakon toga regionalni turniri, pa kvalifikacijski koji su ove godine napokon podjeljeni jer inače bi izludili sa svim tim kategorijama u jednom danu!
Uglavnom kod nas se radi 100 km/h, cijeli savez (svi timovi) su u nekim pripremama - što šivanje odora, što smišljanje koreografije, naporni treninzi, znojenje, preznojavanje... ma da vam ne pričam!!!
ufffff... zijevnut

Veliki pozdrav od Velikogoričkih mažoretkinja!!!
kissy-kissy finowavethumbup


Post je objavljen 18.11.2007. u 23:50 sati.