Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miculin

Marketing

neman pojma kako bi ja sad ispričala neku priču koju iman iskonstruiranu u svojoj glavi i koja mi se uspila dogodit u roku dva dana. uopće ne mogu bit ni detaljna ni izravna ni išta slično tome, naprosto to nije takva priča.
prvo šta mi se dogodilo je da san se u petak ljubila s jednin momčićen kojeg san prije par miseci upoznala i družila se s njin negdi na nekon vikendu van grada..... i bija mi je simpa za se zezat i to je to. međutim čovik me zgrabija i poljubija, doslovno se to tako dogodilo, zgrabija me jednostavno i poljubija. ja se nisan ni u jednome momentu pobunila i tako smo se samo ljubili. ne znan da san se u životu bolje ljubila, a pritom nikad nisan imala manji osjećaj neke emotivne povezanosti i manju potrebu da me pita broj i manju potrebu da ga ikad vidin i tako dalje i tako dalje. čovik se naprosto predobro ljubija i tu je priči kraj. međutim, ujutro se ispostavilo da tu uopće nije priči kraj. jer se meni jedna jedina stvar mota po glavi od tada,a to je neobavezni seks. u životu san se jedan put neobavezno seksala i to s tipon koji mi je prethodno bija momak i s kojin san to napravila tek kad smo prekinili,ali je svakako bilo neobavezno i jako, jako dobro. u životu mi se nije dogodilo da želin seks naprosto zato šta želin seks. i nije da ja želin čisti seks, onako da bi se to dogodilo, ja i dalje oću dobru priču koja će ipak probudit neku emociju i oću iznad svega jedno veliko brdo strasti. eto to ja oću. brdo strasti u krevetu, a da neman obavezu ako je ne želin. nije mi se u životu dogodilo da promatran bića muškog spola i mislin se koliko bi taj neko mogao ili ne bi mogao bit strastven i dobar govornik i kompatibilan mome tilu i njegovin željama i njegovon govoru. prestrašno nešto.
onda mi se dogodilo da san čovika kojeg san upoznala isto tako nekad negdi potpuno slučajno na nekome vikendu van grada iznenadila sms-on. jer uopće ga nikad nisan pitala broj, niti on mene, niti je to druženje bilo takvo. ali mi se mota po glavi već neki period vrimena i naprosto san mu samo poslala poruku jer san nekako negdi priko nekoga........ doznala njegov broj. i sad bi mu ja, šta je najgore od svega, pisala sto tona poruka na dan. neću, ali bi. i bude mi neugodno na 10 minuti pa onda sebi lipo objasnin da mi nema zašto bit. pa šta ako san ja inicijator bilo kakvog druženja? pritom ne bi s njin neobavezni seks. bi seks, ali nisan sigurna da bi bija u tolikoj mjeri neobavezan, bar s moje strane. on mi ipak budi neke skroz drugačije vibre.
i morala san to nekako negdi ispričat. ima toga još malo, ali ne mogu sad i ne mogu ode, nije ni bitno. malo san izbacila toga.
zanimljivo mi je svakako sve to skupa.
i sad se pari da san bila i izravna i detaljna ,ali nisan, virujte mi. :-))

Post je objavljen 18.11.2007. u 22:02 sati.