Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anotherperspective16

Marketing

Nedam ti više ni tren da me povrijediš dosta si ljubav gazio i divno je vidjeti kako sad odlaziš,s tobom je sve prokleto. Sad idi briga me ne kuni oči te jer one nikada nisu te varale,Bog zna da nisam ja ni kurva ni svetica,ali da kriva sam što sam te v..

" WHAT GOES AROUND - COMES AROUND " ...

Optimizam!
Ne, ovaj put vas neću razočarati, ovaj put sam se zaklela Bogu, ljudima, a prvenstveno samoj sebi da sam zadnji put pokleknula. Kako sam? Nedefinirano! Iznutra prazna, a izvana - nikad bolje! Znate i kad mislite da je kraj svijeta, uvijek ostaje ono nešto što nas održi na životu. I kad shvatite što je to, tek tada možete krenuti dalje. Ja sam krenula, kako? Vidjet ćete i sami...

" U diskoteci pravo ludilo i grijeh se sad probudio, dok ti snimaš me, ma hajde priđi mi bezobrazno, jer ljubav to je prolazno, znaj ja pristajem na sve." Otprilike bi tako mogla definirati još jedan subotnji izlazak. Odredište-Jarun, ekipa-zadovoljavajuća, odlazak-3:30h, večer-iznenađujuće dobra! Prilika je bilo na sve strane, no znajte nisam jedna od onih koja uzima sve što joj bace pod noge. Ali bio je on-kratko ali slatko zvučalo je obećavajuće. Poziva na kavu, leptirići u trbuhu, znate to je ono što mi je trebalo! Pritom mislim na dečka koji je sve ovo vrijeme bio uz mene i samim time pokazao što sam propustila, no hvala mu na još jednoj prilici. Ono što me posebno iznenadilo tokom večeri bila je ekipa od mr. "dotičnog". Znate kad vam ljudi koji se svakodnevno druže s njim iznenadno priđu i kažu vam da je gad koji vas ne zaslužuje - znate da vrijedite, znate da ste vi ona kojoj će jednog dana prići i reći "oprosti", ona koju je izgubio i to zauvijek! A to je ono što znam da ću jednog dana čut, to je ono što mi daje snage. No ne, nemojte misliti da se zamaram time, sve će jednom doć na svoje. I vrhunac večeri - njegova poruka "LAKU NOĆ".. nakon poruke na msn-u, poruka i na mobitel. Poslušala sam ga, nisam očekivala ništa pametno tako da se nisam suviše razočarala. Moja hladnokrvnost ovaj put je bila i više nego prisutna.. Ne nije to bila gluma, to je bilo ono - NE ZANIMA ME. Svojih 5minuta za kojih sam ga preklinjala, nisam dobila. Sad ma što god mi reko meni neće ništa značit. Jednostavno sve što se tiče njega mene se više ne tiče. Nek mu je sretno s njom, ostavila sam ih na miru...jedino što sad želim je to da ostave i oni mene.

Kako si reko "no hard feelings" ...

Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 18.11.2007. u 16:20 sati.