Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smisaozivotailjubavi

Marketing

evo mene ali samo na kratko

Za početak da vam odmah kažem da nisam i dalje popravila komp...pišem s frendicinog...
evo da malo pišem o sinočnjem izlasku...hmm...od kud početi...
frendica mi je slavila rođendam pa smo prvo malo išli kod nje. evo pa joj ovim putem želim još jednom čestitati rođendan. poslije smo išlina pizzu... čudi me samo što tea kod sebe na blogu nije napisala kako smo išli u policiju i kako je ona dala iskaz...zbog izgubljenog novčanika. no nije to baš toliko važno i zanimljivo. kad smo došli u jet znala sam da prava zabava tek sad počinje...prvo je bilo dosadno ali kada je došao moj dragi i njegovo društvo bilo je super.. hmm...skoro sam zaboravila...matea i njezina sreća...nešto se je napokon dogodilo između njih...nisam mogla vjerovati,napokon su se i oni malo trgnuli.a sad stvarno od mene ne bi bilo uredu da ne spomenem Enu...ona kao i obično bila je s Denyem...iako nisu zajedno njima je bilo super jer su stvarno super prijatelji. i zaista bi bili dobar par.
ali nije baš sve bilo super i sjajno...tamo su bile osobe koje mene doslovno izluđuju... ali nisam dopustila da mi pokvare zabavu...
mogu samo reći da sam sretna zbog svega što mi se u proteklih tjedan ili dva događalo...samošto mi je komp još sjeban...a nadam se da će i on uskoro biti u redu..
pozdravljam cijelo moje društvo i naravno moju ljubav.pusa

P.S. Obečala sam da ću objaviti slike od izleta mislim da bi sada konačno bilo za to i vrijeme...pa evo

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
cure na zidinama Motovuna

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Svi zajedno

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Cure u areni (sada nam još samo fale lavovi) hehe



Post je objavljen 18.11.2007. u 14:33 sati.