Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dominikabm

Marketing

Danas ....

roflDanas sam nekako uspjela shvatiti što mi mnoge govore i zbog toga sam jako sretna jer mi danas sve nekako izgleda puno ljepše, a još je i padao snijeg... Predivno...


Ah... ovo je bio početak jednog posta, nažalost omeli su me i izgubila sam nit, ali zato vam se mogu pojadati....

Ja sam zaljubljena ... Ok to nije jadikovka, ona će kasnije!

I to u jednog dečka s faksa s moje godine. Godinu dana nisam htjela na to ni pomisliti, a kamoli priznati i sada konačno kad su mi u biti rekli da si moram dopustiti da se zaljubim, ja sam ..... pa poludila. Za ovo znaju samo moje pet frendica. Didi, Ivy, i trei s faksa, ali ova jedna ko da nezna, a ove dvije kuju planove kak da budemo skupa. Kak su mi cure slatke kad se tako raduju da će mi dogovoriti sastanak s njim, kako ih to uveseljava. Tak sam sretna što se stalno smiješkaju i raduju se tome. Didi mi je rekla da blistam!!! Hi - hi - hi - hi!!! Sada je vrijeme promjena i ljubavi .... Joj molite za mene!

Eh da jadikovka, ma imam još jednog frenda, prije poznanika... nije ni bitno i došo mi je srediti komp i zadržao se podosta, a nemres mu reći da ide ča, kad ti je pomogao. I u par navrati on predlaže kino, šetnju, a ja na fini način to odbijam, barem to da idem s njim sama. Mislim ne želim na spoj, a on jednostavno ne kuži.

Joj Didi, nisam ti ispričala da me je zamalo poljubio da se ja nisam pomakla. A uf jesam grozna, ali dečko nije za mene, naprosto nije za mene i šta bi ja trebala biti s njim jer zato jer je četri sata bio naporan i trudio se???? Halo ja biram i ja biram drugog i što je najbolje (ili najgore) kad god mi se dogodi slučajno da srenim misli na nešto drugo, a ne na mog milog, svatko spominje njegovo ime, kao da se svaki drugi dečko tako zove, a to nije istina i šta da ja radim? Jednom mi se sviđao jedan dečko Ivan i njegovo je ime puno češće pa nisam trazala na to ime, a na ovo da! Joj baš sam se zatalebala!!!:
rofl:

Eh, uskoro ću napisati jedan zanimljivi post o nekim stvarima koje sam saznala, ok, bar su meni bile i nadam se da ce i vama! Svima kiss


Post je objavljen 17.11.2007. u 19:59 sati.