Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littlehighschoolgirl

Marketing

POST

Tu sam. Opet. Nakon dugog vremena. Pa započnimo redom. Onu nedjelju sam bila na Zlatnoj pirueti. I sa sobom sam povela dvije frendice. Nije bilo loše. Kasnije smo bili u Ipercoopu. Zaletile smo se u dućane i na cugu u nekakav jadan mexički bar. Grozno.burninmad Lik je prolil moju Coca-colu po stolu i pritom opsovaoparty. Onda smo se pokupili doma. Frendica me pozvala na rastopljenu parfe tortufino,al mi je stari sljedeći dan išal na Kosovo,pa smo odustali. Čujem se s njim svaki dan,al je veza USRANA. Stalno neke u pozadini šumi. cry
U školi sam zaradila prvu jedinicu.cry I to iz Engleskog. I to samo jer nisam imala zadaću. Još me žena optužila da lažem,a uopće nisam skužila taj njen zadatak. Barem se i ostatak razreda slaže da je žena kuja.
U četvratak je jedna moja frendica iz razreda (ime nepotrebno) prvi put zapušila. Povukla je dva dima (bez gutanja) i bacila cigaretu. Ja sam krepavala od smijeharofl,dok je Ivona tvrdila da je ona prirodni talent za držanje cigarete.
Uskoro mi je rođendan. Da. Već se kovaju planovi kako i gdje. Ali nemam namjeru se napit sve do 16.-og rođendana. Meni je dobro i bez cuge.
Danas je prvi puta kod nas zapao snijeg. Ali je ubrzo bila i susnježica,pa je sad sve blatnjavo. Čim ga još napada,slikat ću vrt i stavit vam slike. Ali evo,neke pahuljice:
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Moram napomenut da jedva čekam Božić. Te kuglice me vesele.
Nedavno sam si kupila dugu jaknu. Maslinasto-zelene boje,na duplo kopčanje. Predivna je.
U razredu imamo zbrku. Jedna cura je "u govnima". Nemam namjere širit priče o tome,ali čini se da je nitko ne podnosi. Po njenom mišljenju ja sam dvolična. Ma,mrš!
Nakon tri tjedna,napokon sam gledala "Three Hill". Ovom prilikom zahvaljujem staroj što me ujutro probudila. Tako mi je cijeli ovaj dan super započeo,super bio i super će biti. Sada idem van proveselit se s frendicama. Hvala Bogu na suboti,frendovima i cugi!
Ajd,ćao narode,komajte mi i pozz svima!!!
mahmahmah

Post je objavljen 17.11.2007. u 19:21 sati.