Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/riba2

Marketing

Pada snijeg

Ove godine ranije nego lani. Lijepo je ovako kroz prozor gledati kako pada. Svaki čas pogled prebacim preko monitora i uživam. Hm, ali ne samo u ljepoti prizora. Ne, ne. Već …. e ovo sad graniči s velikom zloćom – zbog onih u BB kući.
Možda neki od vas to nisu znali ali pratila sam i dosadašnje epizode BB, pišem, zapisujem, predviđam, naslućujem. Pitali su me hoće li knjiga izaći, neće, velim im ja. Pretekao me već netko, pa je objavio, mislim pred dvije godine tako, svoje zapise.


Image Hosted by ImageShack.us




Svake godine stanari su sve djetinjastiji i ako mi ne zamjerite rekla bih – s pomanjkanjem kulturnih i intelektualnih sposobnosti. Strašno. Veseli me što sam radila u školi i znam da nam nije baš mladost tako „zaostala“. Oprostite, ne zamjerite mi na iskrenosti. Ovi, ove godine imaju tako visoko mišljenje o sebi da me ulazak MM (op.a. Mateje Međimurke ) oduševio. Bila je neka nada da će malo uzdrmati uspostavljenu hijerarhiju : žene podložne, skrušene i ponizne ( mislim vrednujem ja te osobine kod ljudi ali u ovoj kombinaciji – ne ), a muškarci bahati, umišljeni i primitivni. Stipe prednjači u tome, nitko mu se ni ne pokušava suprotstaviti. Taj voditelj i vlasnik nekog narodnjačkog kluba u zaleđu Omiša ženu vrednuje samo izgledom. Mora izgledati kao porculanska figurica, a ona nema što razmišljati već samo njegove „umotvorine“ izvršavati. Užas. Vedran je zaista duhovit, ali se u ovoj dalmatinskoj grupi ne uspijeva nametnuti.
Ma ima još puno toga, ali nikako da napišem zašto mi je drago da pada snijeg zbog Dalmoša u BB. ( Za one koji ne znaju u meni je 50% dalmatinske krvi – pa imam pravo jače se osvrnuti na te južnjake ).
Danas im je valjda šoping zadatak pretočiti bazen u bačve, hehehe. E, neka se Dalmoši nauživaju snijega, jer uvijek kukaju – Joj kako je to lipo kad je sve bilo. Ajte sad.
Kad ste našu MM izbacili i niste tu curu razumjeli – neka vam je. Niste se potrudili vidjeti koliko je pametna, snalažljiva i druželjubiva, da o iskrenosti ne govorim.
Bravo Mateja – žao mi je što dulje nisi ostala, ali sad mi je drago, neka Štef organizira rad, a ovi podanici neka se smrzavaju.
Joj, kak sam zločesta, ali ne mogu drugačije, jer jučer sam za uvijek zatvorila bilježnicu sa zabilješkama o BB i ne da neću više gledati BB već ni RTL.
Danas ću utakmicu ( Hrvatska – Makedonija )slušati na radiju jer navodno RTL ju prenosti.
Jučer su mi se jako zamjerili. Po svim anketama i analizama MM nije trebala još izaći.
Sad mi je malo lakše – jer sam svoju ljutnju i čemer podijelila s vama.
I kako bi na kraju rekao simpatični mi bloger NKZ (op.a. nejte kaj zameriti ).
kisskisskiss

Post je objavljen 17.11.2007. u 16:39 sati.