Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

2. kolo 4. Rival zimske lige ...

Tako mi i treba ! Prošli put sam se bunio da je bilo pretoplo, i da to nije vrijeme primjereno nečemu što se naziva Zimska liga ... Zato je ovaj put bilo dovoljno hladno da obje utrke u prosjeku s pravom ponesu epitet «zimske» ...

No, unatoč jakoj buri i čak ponekoj sniježnoj pahuljici, na startu se okupilo 47 hrabrih trkača od čega 8 žena i čak 13 debitanata. Zbog hladnoće utrku smo izveli nekako ubrzano, bez previše petljanja prije starta, a još manje poslije. Izostalo je čak i proglašenje pobjednika, jer su se svi razbježali prije negoli sam dospio napisati diplome. Nišra strašno, podijelit ćemo ih drugi put. Samo trčanje nije bilo tako strašno. Ja sam, po dobrom starom običaju, pet minuta prije starta odlučio nastupiti. Nisam pisao o tome, čini mi se, ali prije desetak dana užasno su me ukočila leđa, klasična lumboischialgija. Nakljukao sam se voltarenom i odradio junački. Naravno, rezultat od 27:29 je vjerojatno moj najgori na ovoj stazi, ali, pomalo već skidam skalpove nekima kojima sam još u prvom kolu gledao u leđa i to dalekozorom. Jedan od njih je kolega bloger Josip Jahn. Nadam se da mi neće zamjeriti što ovako pišem, pogotovo jer je on u bodovnom učinku i dalje puno ispred mene.
Pomalo nezgodna situacija dogodila se u cilju, i to upravo u grupici kojoj sam ja bio na čelu. Bilo ih je puno i suci ih nisu baš svih zapisali. Zbog toga molim za razumijevanje, rezultate ću objaviti kad uspijem sve manje više posložiti. To će biti vjerojatno sutra. Do tada podaci o pobjednicima :

Muški :

1. Matjaž Štanfel 20:30
2. Ivan Stanić 20:48
3. Tomislav Senčić 22:16

Žene :

1. Dijana Kesonja
2. Iva Tomić
3. Suzi Peruč

Molim sve koji imaju fotke da mi pošalju one najbolje, ili da sami postave galeriju negdje i pošalju link ...

Evo napokon !

Rezultati 2. kola
Poredak nakon 2. kola
Fotografije 2. kola





Post je objavljen 17.11.2007. u 16:39 sati.