Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ekipa8a

Marketing

x...MaKeDoNiJa vs. HrVaTsKa...x



VS


VEČERAS u 20 sati čudnovato nogometno zdanje u Skopju bit će svjedokom možda sudbonosne utakmice Slavena Bilića i njegove izabrane vrste.

Jedanaest, već standardnih branitelja hrvatskih boja, taktičkim redoslijedom, Pletikosa, Ćorluka, Šimić, R. Kovač, Šimunić, Srna, N. Kovač, Modrić, Kranjčar, Petrić i Eduardo, Bilić će poslati na teren sa samo jednim ciljem: osvajanje jednog jedinog boda. Iako se to nakon pobjeda nad Izraelom i Engleskom ne čini kao velika stvar, to svakako jest. Presing raste, strah od Wembleya je golem, a atmosfera u Skopju sve je, ali ne i prijateljska

Najoptimističniji, ali ujedno i najopterećeniji je izbornik Slaven Bilić, koji se opredijelio prije susreta za bojne usklike tipa: "Imamo dovoljno kvalitete, znanja i morala za prolazak!". U međuvremenu tužno će primijetiti: "Suđeno nam je da se borimo do samog kraja."
Našeg izbornika ozbiljno zabrinjava i teren u Skopju pa tako 24 sata prije susreta upozorava Hrvate: "Teren na skopskom stadionu u vrlo je lošem stanju. U srijedu se na njemu igrala jedna revijalna utakmica, jučer su na njemu trenirali Makedonci, danas naši".


Tradicionalne crvene stolice neće se vidjeti, a to znači samo jedno, 19 tisuća ljudi urlikat će sa namjerom da ponese svoje nacionalne heroje do pobjede, i time pomrsi račune stručnom stožeru naše reprezentacije i brojnim navijačima koji već odavno trljaju dlanove sa ulaznicama za EURO 2008 u džepu.

"Bit će 2:2 ili eventualno 1:1", rekao je za Index makedonski navijač Viktor i objasnio: "Pa zar vi vjerujete da bi itko tu nešto riskirao. Bit će golova tako da publika bude zadovoljna, a nitko u Makedoniji ne bi htio pomrsiti račune Hrvatima, koji su ionako zaslužili Euro."-Daj molim te razbit cemo ih ko beba zvecku...



Post je objavljen 17.11.2007. u 14:38 sati.