Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demor

Marketing

Drugo mjesto

Zvijer u meni više nemože spavati...više nemože podnijeti ovu nepravdu koja joj se događa pred očima.Ta dvostruka pravila...Ta dvostruka pravila koja me polako izjedaju,zavlače mi se pod kožu i obilježavaju me...daju svima vidiljivi znak lako prepoznatljiv da svi znaju tko sam...u umu čujem taj glas, glas koji mi tiho govori : " Da draga ti nikada nećeš biti na prvom mjestu,bit ćeš zauvijek druga i pomiri se s time...biti druga do svog nestanka"
Ja to nisam odabrala, zašto onda moram s tim obilježjem živjeti.
Zašto se na mojim leđima moraju slamati greške i neuspijesi tog prvorođenog bića?
Želim pobjeći...želim osoboditi taj bijes koji mi leži u grudima. Želim pregristi te nevidljive rešetke kaveza u kojem me drže podalje od tog bića, želim skinuti tu ogrlicu kojom me guše kad pređem tu nevidljivu granicu između naša dva svijeta...
Samo želim jednakost...ali i dalje bivam potlačlena...ušutkavana...
Kada pričam prave se da ne čuju, kada plačem misle da se smijem sve samo da nebi morali prihvatiti istinu a ta je da sam i ja, ja kao druga koji put u pravu...i da me boli kada moje riječi nisu shvaćene ozbiljno a onda kada nešto poduzmem da se zauzmem za sebe me izbacuju iz svoga društva,što više okrivljuju za te moje postupke.
I koji put mi ne preostaje ništa drugo doli sklupčati se u kutu i plakati, osjećati se toliko sama a jedina osoba za koju znam da će uvijek biti uz mene tako je prokleto daleko.
I što da onda učinim?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Da se samo prepustim i čekam dan kada će napokon netko uočiti kako moje srce umire svaki put kada me tretiraju po pravilima koja očito samo za mene vrijede...ono prvo biće skakuće uokolo a ja sam svezana na lancu,tretirana poput kakvog psića kojeg vole ali kada se moj put ukrsti s njegovim moj će lanac stegnuti da ono može proći.
Zar ću doisa zauvijek biti u sjeni? Ja sjemenka hrasta živim u sjeni te travke, njioj na kapaljku daju vodu minerale a mene prekrivaju dodatno suncobranom i pjeskom kako bih ostala samo jedna takva mala sjemenka...zauvijek u sjeni


Post je objavljen 17.11.2007. u 14:09 sati.