Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

Izvješće s utakmice protiv MNK Vrgorca

U odličnoj predstavi malonogometaši domaćeg Potpićna 98 došli su u 6. kolu do svoje 4. pobjede u Prvoj hrvatskoj ligi; nadigravši goste iz Vrgorca u svim elementima hakla,

U prvom dijelu Potpićanci su uglavnom promašivali od čega je najbolju prigodu propustio Hodža u 3. minutu, pogodivši iz neposredne blizine vratnicu gostujućeg gola.

Rožajac i, kasnije će se pokazati najbolji pojedinac susreta Radusin u dva navrata nisu realizirali stopostotne prigode za domaće.

I gosti su imali svojih prigoda. U dva navrata izvanredno je reagirao domaći vratar Funčić.

Ipak da prvo poluvrijeme ne završi bez lopte u mreži pobrinuo se Radusin koji je odličan pas Hodže pospremio iza leđa najboljeg gostujućeg igrača u prvom dijelu, vratara Perkovića.

Gotovo na samom početku nastavka, u 26. minuti gosti poravnavaju preko Marića ali samo 2 minute kasnije domaći ponovno vode. Ovaj puta je strijelac Drndić koji je iskoristio nesmotrenost domaće odbrane i jednu presječenu loptu pospremio u njihovu mrežu.

Bila je to 28. minuta a Radusin već minutu kasnije povećava na nedostižnih 3:1, golom koji je dosta sličio onom prethodnom koji je postigao Drndić.

U zadnje tri minute gosti kreću na sve ili ništa, uvode još jednog igrača u polje umjesto vratara. Takva igra ih je stajala još dav domaća gola u zadnjoj minuti. Oba puta je strijelac bio Radusin, za svoja ukupno 4 gola na utakmici.

Kod domaćih, najbolji su bili četverostruki strijelac Radusin i uvijek standardno pouzdani Drndić a kod gostiju Perković je zadržao i epitet igrača susreta, spasivši goste od znatno uvjerljivijeg poraza.

LABIN: Sportska dvorana SŠC"Mate Blažine" GLEDATELJA: 500

SUCI:

Nikola Petir (Kašina)
Igor Pristovnik (Pula)

DELEGAT:
Marijan Dobrović (Zagreb)

LABIN: MNK POTPIĆAN 98 - VRGORAC PIVAC (Vrgorac) 5:1 (1:0)

IGRAČ UTAKMICE: Dalibor Radusin

STRIJELCI:

1:0 Radusin (20 minuta)
1:1 Marić (26 minuta)
2:1 Drndić (28)
3:1 Radusin (29)
4:1 Radusin (39)
5:1 Radusin (39)

MNK POTPIĆAN 98 (Potpićan) : Fumčić, Medić; Radmanović, Martedić, Sandić, Rožajac, Drndić, Ad. Fejzić, Hadžić, Al. Fejzić, Radusin, Hoxha.

TRENER: Jasminko Mujić

MNK VRGORAC PIVAC (Vrgorac) :Perković, Vrcan, Ademi, Marić, Bebić, Malvasia, Pervan, Martinac, Crnalić, Herce, Klesić.

TRENER: Vladimir Bebić



kopirano s LABIN SPORT-a

Post je objavljen 16.11.2007. u 21:13 sati.