namcor,blesaveseke.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blesaveseke

Marketing

Totalna katastrofa namcornamcor

Kao što i sam naslov govori...ovaj petak je bio jedan od mojih, definitivno, najgorih dana. Zašto? Vrlo jednostavno, jedna riječ..ŠKOLA!!!!!!!! AAAAA...ma nemam ja ništa protiv nje, dapače i sviđa mi se to što sam gimnazijalka,ali kada znate da se sprema test, a vi učite kao sumanuti, i na kraju dobijete JEDAN pitate se što se to dogodilo??? Pa ja sam danas bila takve sreće, usput su me i pitali...a baš danas nisam ponovila jer sam ponavljala za test iz latinskog( °-°).
Obično mi je petkom najgora satnica jer imam latinski,pa povijest,zatim dva sata matematike, njemački (to može proći jer volim taj jezik) fiziku i glazbeni. Neki su mi se smijali kad sam im rekla jer govore da postoje i još gori dani,ali kad vas pitaju sve predmete (iako po zakonu ne bi smjeli) ili pišete testove (koji onda profesori pretvore u one dvadestetominutne da ih možemo pisati) te baš sa peh ste još iživcirani i cijeli dan loše volje...
puknucupuknucu
Inače, u mom životu nema ničega novog niti zanimljivog....osim što ću vam ispričati o jednom kul anime-u zvanom Hell Girl iliti Jigoku Shoujo. Predobar je!! I da, u kazni sam pa baš neću biti često za kompjuterom....(blagodati današnjega dana)

Post je objavljen 16.11.2007. u 20:03 sati.